Spreker

Spreker

Inspirerende lezingen, workshops & colleges

 

 

Als spreker combineert Annemieke wetenschappelijke kennis met persoonlijke ervaringen uit de praktijk. Met haar enthousiasme en bevlogenheid inspireert zij tijdens haar lezingen tot persoonlijke & professionele groei. Naast het doel om te inspireren op het gebied van gezondheid en leefstijl, laat Annemieke zien hoe je (verpleegkundig) leiderschap toont. Annemieke geeft lezingen, verzorgt workshops en deelt haar kennis in de vorm van (gast)colleges over onderstaande onderwerpen:

Verpleegkundig leiderschap

Er wordt nog vaak gedacht dat verpleegkundigen zich alleen maar bezig houden met zorg & ziekte. Annemieke doorbreekt dit idee en laat zien dat het vak veel meer in zich heeft. Als verpleegkundige, verplegingswetenschapper en docent Verpleegkunde aan de Hogeschool Utrecht houdt Annemieke zich continu bezig met het profileren, positioneren & professionaliseren van het verpleegkundig vak. Op inspirerende wijze laat Annemieke zien hoe zij verpleegkundig leiderschap toont en wat de invloed hiervan is.

Annemieke is ook opgenomen als spreker in de sprekerspool van de website verpleegkundig leiderschap.

Jeugdgezondheid

Ontwikkelingen in de maatschappij leiden tot veranderingen welke van invloed zijn op de leefstijl en gezondheid van jongeren. Als voorzitter van de Vakgroep Jeugdverpleegkundigen houdt Annemieke zich bezig met deze ontwikkelingen. Zij geeft advies, doet onderzoek en is als ‘Ambassadeur voor de Jeugdverpleegkundigen’ opgeleid met als doel de jeugdgezondheid te verbeteren.

Gezonde leefstijl

Van vrijwilligerswerk in Ghana tot het lopen van marathons. Annemieke is altijd overtuigd geweest van het effect van een gezonde leefstijl. Het gaat haar daarbij niet om sport óf gezonde voeding óf mindset, maar om datgene wat jou helpt om goed in je vel te zitten. In deze lezing deelt zij vanuit haar kennis als gezondheidswetenschapper en verpleegkundige haar ideeën als het gaat om de invloed van gezond gedrag en een bewuste leefstijl. Zij geeft concrete tips en adviezen als gecertificeerd bootcamp trainer én mental coach waarmee zij inspireert tot een passende leefstijl die voor iedereen is vol te houden.

Social media, bloggen & vloggen

De invloed van social media is enorm. Ook binnen de gezondheidszorg. Annemieke geeft tijdens deze lezing/workshop tips hoe je de verschillende social media kanalen het beste kunt gebruiken. Daarnaast vertelt zij over de positieve impact van bloggen & vloggen. Zij laat aan de hand van concrete voorbeelden zien hoe deze vormen in de gezondheidszorg ingezet worden.

Annemieke als spreker op uw event

Ben je benieuwd naar haar mogelijkheden? Mail voor meer informatie naar info@anneau1989.com of bekijk de contact-pagina.

 

Je kunt Annemieke volgen op Instagram, Twitter, LinkedIn of Facebook.