Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

 “Met haar talent voor presenteren en inhoudelijke betrokkenheid een toegevoegde waarde
op elk event in de gezondheidszorg!” 

 

Annemieke is dagvoorzitter op evenementen in de gezondheidszorg met gerelateerde onderwerpen. Op een natuurlijke manier presenteert zij het event en is daarnaast een aanvulling op het programma door haar inhoudelijke betrokkenheid. Annemieke presenteert het programma, introduceert sprekers, stelt kritische vragen, leidt vragenrondes en zorgt voor interactie met het publiek. Voorafgaand aan het event bestaat de mogelijkheid om Annemieke te betrekken in de organisatie.

Interactief, energiek & legt verbinding

Vanuit een enthousiasme voor het podium geeft Annemieke op authentieke wijze het dagvoorzitterschap vorm. Altijd vol positieve energie gaat zij de interactie aan met de zaal, zowel op het podium als in de pauzes. Haar achtergrond in de gezondheidszorg maakt dat zij verbinding kan leggen met de doelgroep en het centrale thema wat ervoor zorgt dat zij van toegevoegde waarde is voor het event.

Ervaring

Annemieke is op verschillende evenementen in de gezondheidszorg dagvoorzitter geweest. Van dé Expertisedag voor Jeugdverpleegkundigen tot een diner pensant binnen een leertraject voor ambassadeurs met directeuren, wethouders en politici.

Aangesloten bij hét sprekersbureau in de gezondheidszorg: De Zorgsprekers.

Meer informatie over Annemieke als dagvoorzitter, boekingen en/of tarieven? Bekijk haar persoonlijke website ANNEMIEKEKORVER.com

Je kunt Annemieke volgen op Instagram, Twitter, of LinkedIn.