Contact

Contact

Van spreken op een evenement tot het geven van een workshop.
Van individuele coaching tot het geven van (collectief) advies.
Van (sociale) media tot het schrijven van een blog.
Ik kom graag met je in contact!

 

 

Spreker
Als spreker op een evenement geef ik een lezing, workshop of gastcollege met als doel te informeren, enthousiasmeren én inspireren in onderstaande onderwerpen:
– Mijn werk als verpleegkundige in de (jeugd)gezondheidszorg
– Als verpleegkundige hét verschil maken
– Mijn idee als ‘Nurse Next Level’
Ben je benieuwd naar mijn mogelijkheden? Stuur een email naar info@anneau1989.com en ik reageer zo snel mogelijk wat ik voor jou kan betekenen.

Coaching & Advies
Als jeugdverpleegkundige en verplegingswetenschapper geef ik coaching en advies over verschillende thema’s met betrekking tot gezondheid en gedrag, zowel in een groep als individueel. Ben je benieuwd naar mijn mogelijkheden? Stuur een email naar info@anneau1989.com en ik reageer zo snel mogelijk wat ik voor jou kan betekenen.

Samenwerkingen
Heb je een vraag/idee voor een blog/vlog? Ben je benieuwd naar mijn mogelijkheden? Stuur een email naar info@anneau1989.com dan reageer ik zo snel mogelijk mijn mogelijkheden.
Wil je een perspakketje opsturen? Stuur een mail naar info@anneau1989.com om het postadres te ontvangen. Ik promoot alleen producten die een link hebben met mijn doelstellingen. Deze producten laat ik zien op mijn blog en social media kanalen, altijd met een vermelding van onze samenwerking.

Social media
Volg je mij al via een van mijn social media kanalen? Je kunt me vinden op TwitterInstagram, LinkedInFacebook.