Contact

Contact

Preventie & Promotie is mijn missie. Mindset & Media mijn middel.

 

Er wordt nog vaak gedacht dat verpleegkundigen zich alleen maar bezig houden met zorg & ziekte. Ik wil dit idee doorbreken en je laten zien dat het vak veel meer in zich heeft. Als verpleegkundige én verplegingswetenschapper houd ik mij continu bezig met het bevorderen van gezondheid, gedrag en geluk. Daarbij richt ik mij niet op zorg en ziekte maar op preventie en promotie. Inspreren tot de juiste mindset en het inzetten van media is daarbij mijn middel.

Spreker

Als spreker op een evenement geef ik een lezing, workshop of gastcollege met als doel te informeren, enthousiasmeren én inspireren. Ben je benieuwd naar mijn mogelijkheden? Stuur een email naar info@anneau1989.com en ik reageer zo snel mogelijk wat ik voor jou kan betekenen.

Coaching & Advies

Als jeugdverpleegkundige, verplegingswetenschapper én gecertificeerd mental coach geef ik coaching en advies over verschillende thema’s met betrekking tot gezondheid en gedrag, zowel per groep als individueel. Ben je benieuwd naar mijn mogelijkheden? Stuur een email naar info@anneau1989.com en ik reageer zo snel mogelijk wat ik voor jou kan betekenen.

Samenwerken

Heb je een vraag/idee voor een blog/vlog? Ben je benieuwd naar mijn mogelijkheden? Stuur een email naar info@anneau1989.com dan reageer ik zo snel mogelijk wat ik voor jou kan betekenen.
Wil je een perspakket opsturen? Stuur een mail naar info@anneau1989.com om het postadres te ontvangen. Ik promoot alleen producten die een link hebben met mijn doelstellingen. Deze producten laat ik zien op mijn blog en social media kanalen, altijd met een vermelding van onze samenwerking.

Social media

Volg je mij al via een van mijn social media kanalen? Je kunt me vinden op TwitterInstagram, LinkedInFacebook.