Blog

Blog van Annemieke Korver

ANNEAU1989.com – Nurse Next Level

 

Welkom

Van vrijwilligerswerk in Ghana tot het lopen van marathons. Annemieke is altijd overtuigd geweest van het effect van een bewuste leefstijl. Het gaat haar daarbij niet om sport óf gezonde voeding óf mindset, maar om datgene wat helpt om goed in je vel te zitten. Op haar blog deelt zij tips, informatie en ontwikkelingen over de invloed van gezond gedrag en een bewuste leefstijl.

Annemieke is klinisch gezondheidswetenschapper & verpleegkundige. Naast haar studies binnen de Gezondheidswetenschappen en Verpleegkunde heeft zij ook de opleiding sportpsychologie / mental coach en de opleiding tot bootcamp trainer afgerond. Gezondheidsbevordering staat als ambitie centraal en dit geeft zij in haar dagelijkse werk succesvol vorm.

ANNEAU1989 – Nurse Next Level

In 2014 is ANNEAU1989.com online gekomen. Een persoonlijke blog over gezondheid. Annemieke schrijft regelmatig blogs en deelt hierin tips, informatie en ontwikkelingen over een bewuste leefstijl. Dit doet zij vanuit haar eigen kennis als klinisch gezondheidswetenschapper en verpleegkundige in combinatie met haar interesses voor sport (hardlopen en wielrennen in het bijzonder), een bewuste leefstijl & verpleegkundig leiderschap. Zij legt de verbinding met haar ambitie tot gezondheidsbevordering en geeft deze op verschillende manieren vorm. Met succes, want sinds 2017 is zij eigenaar van ANNEAU1989 als onderneming.

Next level staat voor groei. Blijven ontwikkelen, met veranderingen meegaan en kansen zien in mogelijkheden die zich voordoen. Iets naar een “next level” tillen. Naast het doel om te inspireren op het gebied van gezondheid en een bewuste leefstijl, laat Annemieke zien hoe je (verpleegkundig) leiderschap toont. Als spreker combineert zij wetenschappelijke kennis met persoonlijke verhalen uit de praktijk. Met haar enthousiasme en bevlogenheid inspireert zij tijdens haar lezingen tot persoonlijke & professionele groei.

Blog

Je vindt op haar blog onderstaande categorieën:

Je kunt Annemieke ook volgen op Instagram, Twitter, LinkedIn & Facebook.