Blog

Blog van Annemieke Korver

Welkom

 

ANNEAU1989.com is de blog van Annemieke Korver over sport, mindset en voeding. Annemieke is verpleegkundige, verplegingswetenschapper en docent Verpleegkunde op de Hogeschool Utrecht. Daarnaast is zij spreker en dagvoorzitter. In alles wat zij doet richt zij zich op gezondheidsbevordering en verpleegkundig leiderschap.

In 2014 kwam Annemieke haar blog ANNEAU1989.com online en sinds 2017 staat zij hiermee ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Annemieke schrijft regelmatig blogs en deelt hierin tips, informatie en ontwikkelingen over sport, mindset en voeding. Zij kan je alles vertellen over het stellen én behalen van doelen, het gemotiveerd volgen van een gerichte training en het effect van het naleven van een gezonde leefstijl. Dit doet zij vanuit haar kennis als verpleegkundige & verplegingswetenschapper, maar ook op basis van eigen ervaring; zij liep 4x marathons en is gecertificeerd sportpsychologe (mental coach) en bootcamp trainer.

ANNEAU is het Franse woord voor ring/schakel, 1989 in het jaar waarin Annemieke is geboren. Annemieke legt op haar blog de verbinding tussen gezondheid en geluk. In al haar blogs staat gezondheidsbevordering en/of gedragsverandering centraal. Next level staat voor groei. Blijven ontwikkelen, met veranderingen meegaan en kansen zien in mogelijkheden die zich voordoen. Iets naar een “next level” tillen. Naast het doel om te inspireren op het gebied van een bewuste leefstijl, laat Annemieke zien hoe je (verpleegkundig) leiderschap toont. Als spreker combineert zij wetenschappelijke kennis met persoonlijke verhalen uit de praktijk. Met haar enthousiasme en bevlogenheid inspireert zij tijdens haar lezingen tot persoonlijke & professionele groei. Daarnaast is Annemieke dagvoorzitter op evenementen in de gezondheidszorg.

ANNEAU1989.com

Je vindt op haar blog onderstaande categorieën:

Gezondheid

Sporten (o.a. over hardlopen – de marathon & de Roparun – en wielrennen)
Gezondheid tips
Recepten
Mindfullness
Boeken

Geluk

Persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijke blogs
Tips & Inspiratie
Boeken
Interviews
Reizen (o.a. over vrijwilligerswerk in Ghana)

Je kunt Annemieke ook volgen op Instagram, Twitter, LinkedIn