Annemieke Korver

Annemieke Korver

Klinisch gezondheidswetenschapper & Verpleegkundige

ANNEAU1989.com

Spreker

 

Klinisch gezondheidswetenschapper & Verpleegkundige

Van HBO-Verpleegkunde naar MSc Klinische Gezondheidswetenschappen. Van de Geestelijke Gezondheidszorg naar de Jeugdgezondheidszorg. Van vrijwilligerswerk in Ghana naar het lopen van 4x marathons. Van de opleiding sportpsychologie / mental coach tot bootcamp trainer.

Annemieke is van jongs af aan geïnteresseerd geweest in gezondheidsbevordering. Het gaat haar daarbij niet om sport óf gezonde voeding óf mindset, maar om datgene wat (een ander) helpt om goed in je vel te zitten. Binnen haar werk, haar onderneming en dagelijkse leven inspireert zij tot een bewuste leefstijl door wetenschappelijke kennis te combineren met eigen ervaringen uit de praktijk.

ANNEAU1989.com

In 2014 in ANNEAU1989.com online gekomen. Een persoonlijke blog over gezondheid. Annemieke schrijft blogs en deelt hierin tips, informatie en ontwikkelingen over een bewuste leefstijl. Dit doet zij vanuit haar eigen kennis als klinisch gezondheidswetenschapper en verpleegkundige in combinatie met haar interesses voor sport (hardlopen en wielrennen in het bijzonder), leefstijl & (verpleegkundig) leiderschap. Sinds 2017 is zij eigenaar van ANNEAU1989 als onderneming. Interesse in een samenwerking? Klik op de link voor meer informatie of bekijk haar overzicht van samenwerkingen in de media.

  • Waar staat ANNEAU1989 voor?
    ANNEAU is het Franse woord voor ring/schakel. Annemieke legt de verbinding tussen leefstijl en leiderschap. Het getal 1989 staat voor het jaar waarin Annemieke is geboren.
  • Waarom Nurse Next Level?
    Next level staat voor groei. Blijven ontwikkelen, met veranderingen meegaan en kansen zien in mogelijkheden die zich voordoen. Iets naar een “next level” tillen. Naast het doel om te inspireren op het gebied van gezondheid en leefstijl, laat Annemieke zien hoe je (verpleegkundig) leiderschap toont. Met haar enthousiasme en bevlogenheid inspireert tot (persoonlijke & professionele) groei.
Spreker

Als spreker combineert Annemieke wetenschappelijke kennis met persoonlijke ervaringen uit de praktijk. Naast het doel om te inspireren op het gebied van gezondheid en leefstijl, laat Annemieke zien hoe je leiderschap toont. Annemieke geeft lezingen, verzorgt workshops en deelt haar kennis in de vorm van (gast)colleges over verpleegkundig leiderschap, (jeugd)gezondheid, gezonde leefstijl en social media/bloggen/vloggen. Annemieke als spreker op uw event? Klik op de link voor meer informatie.

 

Je kunt Annemieke volgen op Instagram, Twitter, LinkedIn of Facebook.