Mijn 2016 in foto’s

De Top2000 staat hier weer non-stop aan en klassieker na klassieker komen voorbij. Van nummers die je even stil doen zijn tot nummers waarbij je keihard meezingt. Het aftellen naar 2017 is begonnen en daarbij kan naast mijn jaaroverzicht ook deze blogpost van mijn jaar in foto’s niet ontbreken. Ik zit hier met een kop thee en de geur van vers gebakken oliebollen te bladeren door mijn foto’s en besef me hoe goed ik het heb. Ik ben gelukkig. Gelukkig met alles wat ik om me heen heb. Iets wat goed is om je dagelijks te realiseren in de soms zo harde wereld waarin we leven. Denk niet in termen alsmaar meer, beter en mooier, maar besef je wat je hebt. Je hoeft geluk niet in iets anders te zoeken, het zit in jezelf. Iets wat 2016 me leerde door me erin te verdiepen. Ik zei het al eerder, leef in het nu en het leven wordt zoveel mooier. Dit lukte me met momenten door soms bewust even om me heen te kijken. Beseffen hoe onwijs lief mijn (schoon)familie is die er altijd is. Voor een luisterend oor, een wandeling, of een ultiem moeder-dochter weekendje waarin we uren kletsen. Van diepgaande gesprekken tot een compleet verzorgd wellness avondje. ♥ Beseffen dat je na heel veel jaar elke dag nog dat verliefde gevoel kunt ervaren. Elkaar door en door kennen en toch elkaar kunt blijven verrassen. Ieder zijn eigen persoonlijke ontwikkeling en toch samen nieuwe uitdagingen aangaan. ♥ Een glas rode wijn na een drukke werkdag. Een kop koffie met slagroom op zondagochtend. It’s all about balance. ♥ Sporten. Naast hardlopen ontdekken dat ik ook houd van krachtsport. Een ultieme explosie van energie krijgen. En toch, als ik denk aan die twee marathons die ik dit jaar liep begint het weer te kriebelen. Liefde voor (duur)lopen. ♥ Maar ook voor yoga. Ik plande in een weekend drie yogalessen; vrijdagavond, zaterdagochtend en zondagavond. Mediteren wil ik leren. Wat is dat fijn. ♥ Wandelen is leuk, maar wandelen met Hegi is zoveel leuker. ♥ Kitesurfen. Oefening baart kunst. ♥ Mijn kleine neefje. Ondeugend, lief, energievol. En binnenkort grote broer, want er is een nichtje op komst. Een trotse tante spreekt hier. ♥ Van student naar sparen. Van huren naar kopen. Het bekende “volwassen” worden, elk jaar een beetje meer. Afgelopen jaar werd de zoektocht naar een woning geopend en in 2017 zoeken we rustig verder. ♥  Boeken die inspireren. Van (sport)psychologie, tot ondernemen, tot spiritualiteit. Iets met bewustzijn en groei. Niets leuker. ♥ Weekendjes weg met vriendinnen. Afgelopen jaar in eigen land naar Terschelling & Maastricht, komend jaar naar Ibiza. #yolo ♥ Na inspanning komt ontspanning. Na regen komt zonneschijn. Altijd. ♥ Het soms overlopen van mijn agenda zien als iets positiefs omdat alles wat ik doe me energie geeft. OK, bijna alles. Soms word ik wel wat zenuwachtig van drukke dagen, maar steeds beter vind ik een overzicht. Keuzes, focus, vertrouwen en gas erop. ♥ Op naar 2017, maar eerst nog een overzicht van mijn 2016 in foto’s. Kijk mee.

anneau1989-bloesem-ianneau1989-flowers-avocado anneau1989-hardlopen-ii anneau1989-sport focus-anneau1989 francien-laat-je-tieten-nog-eens-zien-anneau1989 img_8157 img_8352 img_8839 img_9336 lp pancakes-rens-kroes-anneau1989  wintersport-vi

anneau1989-wielrennen books-educationanneau1989-home-iv img_9019 marathon-finish-time-2016 annemieke-korver-portfolio-i-2 annemieke-korver-portfolio-v img_7807 home-iii-i img_9579

shoot-forte-fotografie-anneau1989 spring-iii sunday-kitesurfen-i sunday-kitesurfen-ii kotor v i icx iv shoot-forte-fotografie-anneau1989-i oats-banaan-chocola-anneau1989-ianneau1989-apple-oats-nuts-i happy-easter-anneau1989-ishoot-anneau1989-hardlopen-i-ii

Dat was het dan. Wat een jaar! Tijd om vooruit te kijken. Vanavond met vrienden een fijne NYE, morgen een lekker burgerlijk brak dagje met vriend, hond & kat en volgende week nog een weekje vrij voor ik weer aan het werk mag. I’m a lucky bastard. Maar eerst terug naar het nu, de mooiste les die ik in 2016 leerde. Lieve lezers, ik zeg cheers. Op naar een mooie oudjaarsavond. Op een naar prachtig begin van een gelukkig succesvol 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *