Fashion: Röhnisch event

Als ik ergens energie van krijg is het de vibe van eenzelfde passie delen. Nieuwe mensen leren kennen, non-stop inspirerende gesprekken, samen sporten gevolgd door een gezonde brunch. Vorige week woensdag lanceerde Röhnisch haar nieuwe collectie in Amsterdam. Samen met een groep social influencers was ik uitgenodigd om kennis te maken met de collectie en dat niet alleen, er stond tevens een barre workout op het programma. Voor mij ook een kennismaking wat betreft deze vorm van sporten, dus hop in felgekleurde sportkleding een fanatieke workout. Bij deze een (foto)verslag van het event.

4 8 9 15 16 17

Het event vond plaats in Het Gymlokaal. ‘s Ochtends vroeg verzamelde een grote groep social influencers zich in Het Gymlokaal en ontvingen daar een setje sportkleding van de nieuwe collectie. Een lange tight van legergroen/felroze print met daarop een bijpassende legergroene top. De bidons die ook in de goodiebag verstopt zaten werden gevuld, want na de omkleedsessie stond er een barre workout op het programma. Eva Scheffers van Barre Concept Nederland gaf een ballet barre workout. Ik had nog niet eerder kennis gemaakt met deze vorm van sporten. Het zien van de bar in de gymzaal wekte mijn interesse en tevens mijn zenuwen. Mijn conditie is OK, maar mijn lenigheid, dansmoves en spierpijn van CrossFit maakte me een beetje onzeker. Eva nam ons gedurende de workout stap voor stap mee in de oefeningen. Zij deed ze voor, wij deden ze na. Van warming-up, tot workout aan de bar, tot buikspierkwartier tot cooling-down. Geen spier bleef ongetraind. Ondanks dat bijna alle oefeningen gewoon op je plek uitvoerbaar zijn, was de workout met momenten behoorlijk zwaar. Een lekkere spierpijn-kwekende workout en dus verlieten we allen voldaan de gymzaal.

Na de workout kregen we een organic eiwitshake van Ekopura en werden we vervolgens getrakteerd op een gezonde vegan lunch op het terras. De mengeling van fitbloggers, redacteuren, social influencers en de PR van Röhnisch maakte dat er non-stop gesprekken werden gevoerd onder het genot van een heerlijke brunch die werd geserveerd. Een voorafje van een gazpacho van gele meloen en granaatappelpitjes gevolgd door verschillende salades. Genieten! Ik raakte aan de praat met Chezzelia van Just Keep Running.nl en Jessica van Eat Run Love.nl. Ondanks dat ik beide nog niet eerder had ontmoet kletsen we al snel over een gedeelde passie: bloggen, hardlopen en CrossFit. Het is het bijzondere van social media, alsof je elkaar al langere tijd kent.

Met verzuurde spieren maar vol energie verliet ik A’dam in mijn opvallende legergroene/knalroze tight. Röhnisch, Het Gymlokaal en UPR, bedankt voor de uitnodiging en de organisatie van het event.

4546  30 2149

Fotografie van het event door Chloe Leenheer

Op uitnodiging van UPR in samenwerking met Röhnisch

1 Comment

  • Dat event zag er echt heel leuk uit, mooie kledij ook! Wil zelf al lang eens een barre workout proberen, maar jammer genoeg is er op dit moment bij mij in de buurt geen enkele studio die het aanbiedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *