Health: Quinoa met bosvruchten, banaan en noten

Quinoa Bosvruchten Banaan ANNEAU1989 IIDe combinatie van quinoa met noten vind ik erg lekker. En als je er ook nog wat fruit aan toevoegt maak je het gerecht heerlijk zoet. Quinoa is rijk aan eiwitten, vitamine B2 en E, mineralen, ijzer en magnesium en is daarmee zowel voedzaam, als gezond. Voeg je nog wat noten toe dan kom je aan je portie gezonde vetten en voeg je fruit toe dan kom je aan je portie vitamines. Bij deze een recept met quinoa, bosvruchten, banaan en noten.

Quinoa Bosvruchten Banaan ANNEAU1989 III

Wat heb je nodig:
– quinoa
– bosvruchten
– banaan
– noten

Kook de quinoa gaar (in de hoeveelheid water) zoals staat aangegeven op de verpakking. Doe de bosvruchten in een bakje. Schep de quinoa (die gaar is) door de bosvruchten en schep dit quinoa-fruit mengsel vervolgens in een glas. Je ziet op de foto dat er wat vocht onderin het glas komt. Dat kan afkomstig zijn van de quinoa of van de gewassen bosvruchten. Wil je geen water, giet dit dan af voor je het quinoa-fruit mengsel in je glas doet. Ik heb dit niet gedaan, omdat het water heerlijk smaakt. Snijd een banaan in stukjes en leg deze op het quinoa-fruit mengsel. Pak vervolgens een handje noten en leg deze op de banaan en klaar. Eet smakelijk!

Meer recepten met quinoa:
– Quinoa met banaan, pure chocola, kokos en noten – klik hier

– Quinoa met appel, noten, dadels en kaneel – klik hier

Quinoa Bosvruchten Banaan ANNEAU1989 I

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *