Health: Quinoa met banaan, pure chocola, kokos en noten

Quinoa Banaan Chocola ANNEAU1989 IDaar is-ie weer: een recept met Tony Chocolonely. Ik ben dol op chocola. Een blokje of twee bij de thee of in een recept verwerkt, ik houd ervan. Ik probeer alleen niet dagelijks chocola te eten, want ik merk het direct aan mijn huid. Maar zo nu en dan verwerk ik het in een recept en geniet ik met volle teugen van de extra energie die het me geeft. Een recept met quinoa, banaan, pure chocola, kokos en noten; té lekker!

Quinoa Banaan Chocola ANNEAU1989 II

Wat heb je nodig:
– quinoa
– banaan
– blokje Tony Chocolonely (ik gebruik 70% pure, maar kies je smaak naar keuze)
– geraspte kokos
– ongebrande en ongezouten noten

Kook de quinoa gaar (in de hoeveelheid water) zoals staat aangegeven op de verpakking. Vul vervolgens een half glas met quinoa als deze klaar is. Snijd een banaan in stukjes en leg deze op de quinoa. Pak vervolgens een handje noten en leg deze op de banaan. Breek een blokje Tony Chocolonely af van de reep en schaaf met een mesje wat chocola op de banaan en noten. Strooi er nog wat kokosrasp overheen en klaar. Eet smakelijk!

Meer recepten met Tony Chocolonely of quinoa:
– Oats & smoothie in één – klik hier 
– Mugcake met Tony Chocolonely & rood fruit – klik hier
– Quinoa met appel, noten, dadels en kaneel – klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *