Health: Kiwi, banaan en hüttenkäse

Kiwi Banaan Huttenkase ANNEAU1989 IMet slechts drie ingrediënten vul je dit glas vol goodness. De mix van kiwi en banaan is heerlijk romig en fris wat een lekkere combinatie is met hüttenkäse. Probeer het eens, in nog geen 5min staat dit lekkere recept voor je neus.

Kiwi Banaan Huttenkase ANNEAU1989 III

Wat heb je nodig:
– een (halve) banaan
– een kiwi
– Hüttenkäse

Vul de bodem van een glas met hüttenkase. Mix vervolgens in een blender of met een staafmixer (door gebruik te maken van een litermaat) de banaan en kiwi samen. Ik gebruikte een halve banaan, maar je kunt natuurlijk ook een hele banaan gebruiken. Hoe meer banaan, hoe romiger je fruitmix. Schenk/Schep vervolgens de mix van kiwi en banaan in het glas op de hüttenkase en klaar. Om het af te maken een schijfje kiwi op de zijkant van het glas en een lepeltje erin om vervolgens te genieten van dit heerlijke recept. Eet smakelijk!

Meer recepten met hüttenkäse:
– Frisse fruitige hüttenkäse met rode besjes, kiwi en noten – klik hier
– Mugcake met hüttenkäse en zomers fruit – klik hier
– Kwark, hüttenkäse, fruit & granola – klik hier

Kiwi Banaan Huttenkase ANNEAU1989 II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *