Food: Frisse fruitige hüttenkäse

Kiwi Rode besjes en Huttenkase ANNEAU1989 IIDe opening van de Olympische Spelen zijn geweest, komende weken staan in het teken van heel veel topsport. En wat is er fijner dan vanaf de bank meeleven met de prestaties die de sporters neerzetten. De spanning voelen, het enthousiasme delen, gaan voor goud. Om het feestje compleet te maken bij deze een lekker gezond recept voor in de hand. Met dit post-workout voer herstelt je lichaam zich van jouw eigen training terwijl je kijkt hoe topsporters hun ultieme prestatie proberen neer te zetten.

Rio ANNEAU1989 Food IKiwi Rode besjes en Huttenkase ANNEAU1989 III

Wat heb je nodig:
– kiwi
– rode besjes
– Hüttenkäse
– ongebrande en ongezoute noten

Pak een glas en vul de bodem met (twee grote scheppen) hüttenkäse. Was de rode besjes en leg deze op de hüttenkäse. Als je wat sap (over) hebt wat van de rode besjes af komt (als je ze bijv in de koelkast hebt bewaard) is het lekker om wat sap op de hüttenkase te schenken. Snijd vervolgens een kiwi in stukjes en leg deze op de rode besjes en hüttenkäse. On top nog wat noten en rode besjes om het af te maken en klaar. Eet smakelijk!

Kiwi Rode besjes en Huttenkase ANNEAU1989 IKiwi Rode besjes en Huttenkase ANNEAU1989 IV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *