Career: Bootcamp Instructrice

Aangezien ik met mijn studie Sportpsychologie waar ik vorig jaar aan ben begonnen in de afrondende fase zit, start ik binnenkort met een nieuwe opleiding, namelijk: bootcamp instructrice. Gevalletje ongeduld en energie over. De studie Sportpsychologie sluit qua inhoud volledig aan bij mijn eigen drive ten aanzien van sport & health. En dit is ook het geval bij de opleiding tot bootcamp instructrice. Ik wil kennis opdoen waar ik zelf van groei, maar nog meer hoe ik anderen kan laten groeien. Hen meenemen in het enthousiasme voor sporten en samen (toe)werken naar een doel. Voor elk individu verschillend, maar laten zien dat alles mogelijk is als je maar de juiste training krijgt én een goede mind-set hebt.

Toen ik aan het begin van het jaar voor mezelf het voornemen stelde om me te focussen wist ik natuurlijk nog niet hoe het jaar zou gaan lopen. Feit dat ik het mezelf voornam had ermee te maken dat ik veel ideeën heb, veel dingen doe en mezelf hier soms ook in verlies. Door mezelf te focussen zet ik mezelf aan om besluiten te nemen. Doen wat goed doet voelen. Hoewel ik afgelopen half jaar verschillende dingen heb ondernomen blijf ik me keurig aan mijn voornemen houden. Ik maak bewust keuzes wat ik wel en wat ik niet doe door na te gaan wat het me oplevert.

Anderen helpen hun eigen doelen te stellen en hier naar toe te trainen door mijn eigen kennis en ervaring hierin mee te nemen.

Ik houd van sporten en het liefst ben ik elke dag actief. Ik sport momenteel soms twee keer per dag en combineer 3x per week hardlopen met 2x per week crossfit. Ik volg af en toe een lesje yoga of jump voor een ronde op mijn wielrenfiets. Daarnaast volg ik 1x per week een tennisles en vind ik het super leuk om ‘s avonds of in het weekend met mijn vriend(en) lekker een balletje te slaan. Sporten is voor mij ontspanning en ik kan echt niet zonder.

Op dit moment ben ik weer in training voor een marathon en hoewel dit natuurlijk een opgave is, voelt het als een soort lifestyle. Ik heb nu eenmaal een doel nodig en daag mezelf graag uit. Nu is het soms zoeken naar tijd om te trainen, maar gek genoeg vind ik die altijd. Kwestie van prioriteiten en de juiste mind-set. De studie sportpsychologie die ik volg geeft daar veel inzicht in en geeft me de bevestiging dat iedereen kan toewerken naar een doel. En dat is dan ook de reden dat ik de opleiding tot bootcamp instructrice ga doen. Anderen helpen hun eigen doelen te stellen en hier naar toe te trainen door mijn eigen kennis en ervaring hierin mee te nemen.

Komend weekend start de opleiding en hoop ik deze zomer nog af te ronden, net als de studie Sportpsychologie. Keep you posted.

Sport ANNEAU1989 II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *