Health tip: Hüttenkase, kwark, fruit & granola

ANNEAU1989 Huttenkase Kwark IWil je een bom aan eiwitten? Dan is dit lekkere recept met hüttenkäse en kwark een aanrader. Samen met de combinatie van fruit en granola lekker gezond en voedzaam. Ideaal als tussendoortje en een goede post-workout snack.

ANNEAU1989 Huttenkase Kwark III

Wat heb je nodig:
– Hüttenkäse
– Magere kwark
– Bosvruchten
– Granola (zelfgemaakt of kant-en-klaar)

Schep wat hüttenkäse en kwark in een kom en meng deze met elkaar. Mix wat bosvruchten in een blender of met een staafmixer tot een smoothie. Pak vervolgens een glas en bedek de bodem met granola. Schep vervolgens op de granola een laag van het hüttenkäse/kwark mengsel en schenk hier bovenop de smoothie van fruit. On top nog wat vers fruit & enjoy. Eet smakelijk!

ANNEAU1989 Huttenkase Kwark II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *