40km wandelen: Nacht van de Vluchteling

NvdV SHet kan je niet ontgaan zijn: de Nacht van de Vluchteling. Vele (B)N’ers zette zich in voor dit goede doel. En wij ook! Een vriendin kwam een aantal maanden geleden op het idee om mee te doen en gooide het in de groep. We checkten onze agenda’s, plannen werden concreter en we schreven ons in. De sponsoracties zijn inmiddels achter de rug en de voorbereidingen zijn gedaan. Vannacht is het zover: 40km wandelen van Rotterdam naar Den Haag. Een laatste update van ons team “DOT.jes op stap”.

Sponsoracties
Tijdens een “vergadering” in april bedachten we verschillende sponsoracties. Van bescheiden werden we steeds ambitieuzer en we besloten voor een streefbedrag van €2000 te gaan. We bedachten een teamnaam “DOT.jes op stap” (DOT. is de naam van ons damesdispuut der T.S.V. Plato) en ontworpen ons eigen logo. Dit logo hebben we laten bedrukken op linnen tasjes welke we in no-time hebben verkocht. Superstunt! Daarnaast hebben we op evenementen gestaan om de Nacht van de Vluchteling te promoten en geld in te zamelen voor Stichting Vluchteling. Ook hebben we heel veel spullen ingezameld om tijdens een dag op de IJhallen (grootste vlooienmarkt van Europa) te verkopen. Ook dit was een groot succes. En niet te vergeten onze familie, vrienden en collega’s die we hebben gevraagd ons te sponsoren, wat ons uiteindelijk heeft geholpen om het streefbedrag te halen. En hoe; want de teller staat inmiddels op ruim €2270! Alvast heel erg bedankt!

Let’s do this!
Maar… dat betekent niet dat we er al zijn. Er moet nog gewandeld worden. Vannacht starten we om 00.00u in Rotterdam en wandelen we naar Den Haag. De voorbereidingen zijn nog niet getroffen, we zijn er nog niet helemaal klaar voor, maar we gaan het wel doen! 40km wandelen voor Stichting Vluchteling. Te voet van Rotterdam naar Den Haag midden in de nacht samen met nog 1500 andere deelnemers (en 1200 deelnemers die wandelen van Nijmegen naar Arnhem). Ons sponsoren kan nog steeds! Doneer via deze link en geef vanuit je luie stoel een bijdrage aan het goede doel! Nogmaals dank en voor nu; let’s do this.

Wil je meer informatie over dit goede doel en weten waar jouw sponsorgeld naar toe gaat? Lees erover in deze blog.

Hoe ver zou jij ‘s nachts lopen voor geweld?

Nacht van de Vluchteling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *