Running: ASICS collectie & WIN

ANNEAU1989 Asics IAls je meerdere keren in de week gaat hardlopen is het min of meer een noodzaak om verschillende items hardloopkleding in de kast te hebben liggen. Voor zowel warm als iets kouder weer. En voor het geval je kleding in de was zit en je toch wilt gaan sporten. Dus een nieuw setje hardloopkleding? Yes please. Ik ontving een shirt en 3/4 tight van de nieuwe SS2016 collectie van ASICS ter promotie tijdens de Marikenloop. En dat niet alleen, ik mag eenzelfde setje weggeven. Lees snel verder en maak kans op een shirt & tight van de nieuwe spring / summer collectie van ASICS.

Asics I ANNEAU1989 ANNEAU1989 Asics VV

Shirt – Het shirt heeft een hele comfortabele pasvorm. De stof is erg dun en doorlatend, ideaal voor warm zomerweer. Dit komt door de ASICS motion serie. De stof is voorzien van motion dry, motion protect en motion cool. De motion dry-technologie helpt transpiratievocht af te voeren zodat het lichaam droog en daardoor warm blijft. De motion-protect is een isolerende buitenlaag die bescherming biedt. Op bepaalde delen van het shirt zijn ademende stoffen verwerkt. Dit zorgt voor goede ventilatie waardoor het Motion Series-laagjessysteem goed kan blijven functioneren. De kleur van het shirt is fel groen/geel met kleine driehoekjes die speels op het shirt zijn geprint. Deze driehoekjes vind je ook terug op de tight.

Tight – De 3/4 tight valt bij mij net onder mijn knie. Een fijne lengte voor de iets koudere temperaturen ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds als het wat begint af te koelen. De tight heeft een een klein ritsje op de achterkant van de broek (op de onderrug, net boven de billen). Dit is ideaal om je sleutel, een pasje of wat geld in te doen. Mijn iPhone kan alleen er net niet in. De tight is zwart met daarop dezelfde kleine driehoekjes die je ook op het shirt aantreft. De tight zit superfijn door de brede band op de buik. Tevens is er een touwtje in de band aanwezig om ervoor te zorgen dat de tight no way afzakt tijdens het hardlopen.

Schoenen – De schoenen die ik draag op de foto’s zijn de ASICS Nimbus 17. Dit is het model van vorig jaar. Lees mijn review over deze schoenen op de site van Losse Veter – klik hier.

WIN-actie
Ben jij benieuwd naar de nieuwe collectie van ASICS? Ik mag een setje hardloopkleding weggeven. Wil jij kans maken op een shirt en 3/4 tight van de nieuwe SS2016 collectie van Asics? Like ANNEAU1989 op Facebook en laat me weten waar jij voor in training bent. Dat kan via een comment onderaan deze blogpost, op Facebook of op mijn Instagram.

De winnaar is Celine! Wil je jouw maten (shirt & tight) en adresgegevens opsturen naar info@anneau1989.com dan zorg ik dat je de kleding zsm ontvangt. Aan alle andere deelnemers bedankt voor het meedoen en heel veel succes met jullie trainingsdoelen!

Deze blogpost is gesponsord door Keep Track powered by ASICS.

Asics Running I

11 Comments

 • Heel leuk! Momenteel train ik helaas niet voor een wedstrijd, al een jaar last van een blessure. Maar ben nu weer aan het trainen, en hoop eind dit jaar weer een wedstrijd te kunnen lopen! Tot die tijd veel fietsen, en wie weet volgend jaar een thriatlon ;-) deze kleren zouden dus zeker van pas komen, altijd een goede motivatie leuke nieuwe sportkleren :-)

 • Super leuke actie! Ik ben sinds kort begonnen met hardlopen (2weken bezig nu) dus ik train nu nog voor de eerste 5 km, m’n goddelijke beachlijf komende zomer en een betere conditie. Daarna zien we weer verder ??

 • Ik ben in training voor de zevenheuvelenloop in Nijmegen in het najaar. Wie weet loop ik dan in deze prachtige kleding!

 • Dat zou mooi zijn! Ik oefen al een tijdje voor de 5 km. Door allerlei lichamelijke toestanden zou het echt een overwinning zijn als ik dat zou halen. Ik heb geleerd alleen naar mezelf te kijken en me niet te vergelijken met de snelle dames die na een paar weken trainen met gemak die 5 km uitlopen. ;-)

 • Als herintreder wist ik dat ik mijn tijden van vroeger niet meer ging halen. Wel altijd blijven hardlopen, maar op lager pitje, puur als onderhoud conditie en algehele gesteldheid. Enige dat nog haalbaar is, was PR op marathon. Stond op 3.22. Na een paar marathons (3.14 en 3.04.54) staat mijn PR inmiddels op 3.02.21. Dat is dus 2m22 verwijderd van… Daar ben ik nu voor aan het trainen, voor een sub 3 uur marathon dit najaar. Mooi doel, en wie weet haal ik dat wel met deze mooie Asics running kleding!

 • Wat een leuke actie! Ik loop sinds 2006 hard maar heb door omstandigheden het hardlopen even gestaakt. Vorig jaar geprobeerd om weer te starten maar legde de lat te hoog. Nu loop ik vanaf maart weer. Het oude opstartschema er weer bijgepakt en dat gaat goed gelukkig. Dan merk ik weer hoeveel ik het hardlopen gemist heb. Dat gevoel van ritme, concentratie op de ademhaling, het heerlijke gevoel erna inclusief de mentale schoonmaak … heerlijk. Nu train ik voor de Zevenheuvelenloop in november.

 • Dat ziet er uit als een snel setje, en ik hou van snel!
  Ik train nu om op de 5km en 10km sneller te worden.
  Binnenkort ook een kortere afstand 1500m op de baan. Gewoon lekker gas geven dus.
  Als het allemaal goed gaat in Maart weer een halve marathon. Ik hou dus van alle afstanden. Gewoon omdat hardlopen zo tof is.

 • Leuke outfit! Al jaren loop ik hard en nu heb ik een nieuw doel: de SocialRun (Samen Sterk tegen Stigma). In september doe ik samen met een team mee aan de estafetteloop van 550 km. Hiervoor moet ik anders trainen en vaker trainen. Bij deze trainingen en de loop kan ik dit setje ontzettend goed gebruiken.

 • Jaaa! Heel graag. Na jaren niets doen, eindelijk trainen voor 10km in een uur. Volgende week al 8 km proberen tijdens een mud rud! X Celine

 • Ik ga in september de hele dam tot damloop rennen voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation! Dan zou dit setje top zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *