Smoothie: Split

Smoothie Split ANNEAU1989 IIJe kent dat gele ijsje met romige vanilleyoghurt-achtige smaak van binnen toch wel, ook wel bekend als Split. Ik maakte een soort Split-smoothie en die is me toch lekker. Ideaal voor warm zomerweer. Misschien niet 100% gezond, maar de verse sinaasappelsap geeft je wel je dagelijkse vitamientjes.

Wat heb je nodig:
– vers geperst sinaasappelsap (kant-en-klaar sinaasappelsap kan ook, maar die is minder zoet)
– vanille yoghurt

Pak een glas. Schenk op de bodem wat sinaasappelsap en daaroverheen wat vanille yoghurt. Je zal zien dan de vanille yoghurt zich deels mengt met het sinaasappelsap, maar beide blijven ook gescheiden. Vul het glas 3/4 vol en schenk vervolgens het overige verse sinaasappelsap erbij. Rietje erin en je smoothie is klaar. Super lekker als ijskoude dorstlesser, maar ook een heel goed simpel dessert.

Smoothie Split ANNEAU1989 III

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *