Hegi: 20x pictures

Hegili ANNEAU1989Met een kat én hond in één huis is het nooit saai. Revvie was er al toen Hegi als pup ook een plekje moest veroveren en dat heeft nooit voor problemen gezorgd. Ruzie maken doen ze niet, enkel alleen maar Tom & Jerry taferelen die eruit zien als een soort gezelschapsspel voor dieren. Maar gelukkig niet de hele dag door. Leer deze twee kennen en ontdek dat Revvie erg op zijn rust gesteld is en Hegi van hardlopen houdt. Vrienden voor het leven, de leukste huisgenoten en aangezien Revvie al eens eerder in the picture stond, is het nu tijd voor Hegi in beeld: 20x foto’s in de categorie too cute (& naughty) to handle.

Hegili I Hegili II IMG_5982 Hegili IIIIMG_5725 Hegili VI ANNEAU1989 favorite Hegi Hegili X Hegili XI ANNEAU1989 Chocomel en pepernoten Hegili IV Okt 2015IMG_6418

Meer over Hegi & Revvie – klik hier
Meer over Revvie en zijn 5x kattenstreken – klik hier

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *