FriYAY Favorites

Favorites ANNEAU1989 Dec IZo zitten er maanden tussen mijn maandoverzichten en zo gaan er ook weken voorbij zonder mijn favorieten die ik normaal gesproken iedere vrijdag deel. Oeps. Ik geef de tijd de schuld en mezelf die schop onder mijn kont om mijn favorites op deze FriYAY weer eens online te zetten. Van wishlist naar new in, van weekoverzicht naar weekendplannen.

Wishlist & New in
Ik kan wel een lijstje maken met items die ik nog graag zou willen hebben, maar kom dan altijd tot het besef dat ik het niet écht nodig heb. Bijvoorbeeld als het gaat om sportkleding. Er is altijd wel een goede reden om nog een extra setje aan te schaffen: A) Ik heb het gevoel dat de wasmachine soms overuren draait, dus dat setje extra zorgt voor een win-win situatie: ik blij, wasmachine blij. B) Er verschijnen veel nieuwe sportmerken en het liefst wil ik van elk een setje of twee. Maar of ik echt nog sportkleding nodig heb? JaNee.

Wat wel lange tijd op mijn wishlist stond waren een paar schoenen voor in de winter die mijn in no-time koude voeten warm kunnen houden en de perfecte rode lippenstift. Beide zijn inmiddels afgevinkt: Timberlands aan de voeten, Christian Dior nr 813 op mijn lippen. En ja, ik besef me heel goed dat ze samen geen match zijn.

Timberlands I

Weekoverzicht
Voor mijn gevoel is één weekoverzicht wat mager aangezien er hoogtepunten uit voorgaande weken missen, dus een overzicht. Doordeweeks bestond veelal uit werk: 5x 8u, soms iets meer, soms iets minder. Altijd maandag t/m vrijdag, altijd van 9u tot 17u. Ik heb jarenlang met veel plezier en destijds vele voordelen onregelmatig gewerkt, maar wil nu niets liever dan die regelmatigheid. Elk weekend vrij, heerlijk. Zo vulde ik een weekend met vriendinnen in Zeeland. Lekker uitwaaien op het strand, boodschappen doen voor homemade sushi, borrelen met rode wijn kaasjes en verder niet veel op de planning. Kortom, een fijn weekend met de beste ingrediënten, zeker als je je bedenkt dat dit hetzelfde weekend was van de gruwelijke gebeurtenissen in Parijs. Daarnaast vulde ik ook een weekend thuis bij mijn ouders. Wederom naar het strand, wandelen met Hegi, bijkletsen, plannen en ervaringen delen en gewoon even thuis, thuis zijn.

Weekendplannen
Voor mij dit weekend geen Sinterklaas weekend met familie, maar een weekend met vriendinnen in het teken van het lustrum van mijn dispuut. Tijdens mijn studententijd in Tilburg heb ik bij een studentenvereniging gezeten en daar een dispuut opgericht en dit jaar mogen we ons eerste lustrum vieren. Tijd om goede en slechte herinneringen op te halen en dit te vieren tijdens een diner, een heel goed ouderwets avondje stappen en een receptie. Naast het lustrum heb ik ook nog een bruiloft, dus aan slaap geen gebrek.

run 02-12

Running
Nadat ik afgelopen woensdagavond 18K liep, zet ik er dit weekend even de rem op. Ik denk dat deze duurloop mijn weerstand wat heeft aangetast, want mijn keel laat zich voelen. Hopelijk niet met een griepje tot gevolg. Om dit te voorkomen doe ik het qua kilometers dit weekend even rustig aan en dat komt goed uit, want feestjes en hardlopen zijn geen fantastische combinatie. Maar misschien is een klein rondje van 5K om wakker te worden (zoals ik afgelopen maandagochtend om 6.00u deed toen ik niet meer kon slapen) wel een idee? Ik laat het vrij en zie wel of ik tijd, energie en zin heb. No pressure in ieder geval, fit blijven tot de Bruggenloop is het voornaamste doel.

Nu tijd voor een verlate vrijmibo, proosten op de liefde tijdens een bruiloft en genieten van een mooi weekend wat voor me ligt. Have a good one.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *