Breakfast: Chocolade mugcake met aardbeien

ANNEAU1989 mugcake aardbeien XHier mag je een mens voor wakker maken. De combinatie van chocola met aardbeien doet menig hartje sneller kloppen. En laat dit recept met raw cacao nu ook nog eens verantwoord zijn. Dus als je een keer een goed ontbijt (op bed) wilt verzorgen voor jezelf of voor een ander, dan zit je met dit recept heel goed.

ANNEAU1989 mugcake aardbeien XI ANNEAU1989 mugcake aardbeien I

Wat heb je nodig:
– 1 banaan
– 1 ei
– 5 eetlepels havermout
– 1 eetlepel rauwe cacaopoeder
– 1 eetlepel kokosrasp
– 1 eetlepel rax cacao nibs
– een stukje Tony Chocolonely
– aardbeien

Snijd de banaan in stukjes. Voeg een ei, de havermout, het cacaopoeder, de cacao nibs en de kokosrasp toe en mix het geheel tot je een glad beslag krijgt. Doe dit beslag in een kom en zet de kom 2 a 3 min in de magnetron, op de hoogste stand. Als de bovenkant van het beslag droog is, haal je de kom uit de magnetron, keert het onderste boven op een bord en je mugcake klaar.

Was vervolgens de aardbeien en snijd deze in stukjes. Leg deze op/naast je mugcake. Pak een blokje Tony Chocolonely en rasp met scherp mesje van chocolade vlokken boven de mugcake en aardbeien. Nog wat raw cacao nibs en kokosrasp on top en klaar.

Meer recepten met raw cacao:
– Chocolade kokos mugcake noten – klik hier
– Chocolade bananenbrood – klik hier

ANNEAU1989 mugcake aardbeien III

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *