FriYAY Favorites

ANNEAU1989 favorite Hegi
Vrijdag voelt lang niet altijd als een vrije dag, maar heeft er wel iets van weg. Hoe mijn week ook is geweest, hoe snel deze ook is omgevlogen, het weekend is weer (bijna) daar; YAY! Zeker als het begin van het weekend goed is en je ook nog een enorm goede week als gevolg hebt. Zoals afgelopen week(end).

Zon
Het was afgelopen week goed grijs buiten, maar het weekend was heerlijk zonovergoten. Zo zat ik vrijdagmiddag nog met mijn vriend in het zonnetje op het terras, zat ik zaterdag thuis bij mijn ouders nog in de tuin, speelden we met Hegi met ondergaande zon op het strand en liep ik zondag in een stralend zonnetje 21K in Eindhoven. Wat mij betreft mag de herfst wel zo blijven. Wat frisser qua temperatuur, maar zo zonnig dat je dagelijks nog met zonder winterjas naar buiten kunt.

Study
Komende week heb ik een week vrij qua werk, al is deze alweer gevuld met studie. Mijn boeken van Sportpsychology / Mental Coach zijn inmiddels binnen en ik kijk er naar uit om er mee te beginnen. De positieve spirit is daar, al zal er vast ook een moment komen als deadlines naderen dat ik me ga afvragen waar ik aan ben begonnen. Ik wil komende week naast het doorspitten van de eerste onderwerpen me ook gaan bezig houden met een planning om het overzicht te houden. Wat doe ik wanneer. Wat krijgt prioriteit. Wat is OK. Dat heb ik me al bedacht, maar door het inzichtelijk te maken wordt het concreet.

Running
Na de halve marathon afgelopen zondag heb ik nog geen meter hardgelopen deze week. De reden? Het kwam er gewoon niet van. Ik wil daarom vandaag het weekend beginnen met een 10K om komend weekend weer een lange duurloop te doen. De interval schuif ik door naar volgende week, maar nu ik dit typ heb ik voor het eerst wel zin om te gaan trainen op snelheid. Normaal gesproken ben ik meer van de duurlopen, maar zondag liet me beseffen dat er zonder training (op snelheid) geen verandering in mijn tempo komt. Dus ik ga trainen met een bewuster doel. Het eerst volgende hardloopevenement waar ik aan deelneem is de Bruggenloop. Ik heb niet echt een PR op de 15K staan, dus het lijkt me een mooi moment om daar een strakke tijd neer te gaan zetten.

Blog
Komend weekend een klein feestje als het om ANNEAU1989.com gaat. Mijn blog is alweer een jaar online. Het voelt nog steeds als een persoonlijk visitekaartje waarop ik mijn passie voor sport, gezondheid en reizen deel. Ik vind het heerlijk om te schrijven. Soms tik ik de zinnen zo uit mijn vingers, soms werk ik uren aan een blog. Ik ben tot op zekere hoogte perfectionistisch. Ik wil dingen goed doen, maar goed is soms niet goed genoeg. Ik daag mezelf graag uit, groei het liefst omdat ik geniet van verbetering en bloggen geeft me met momenten die bewustwording daar naar te streven. Uit alles het beste proberen te halen, al is het maar er bewust van zijn dat iets goed (genoeg) is. Bloggen zet me aan tot leren, tot groei, tot ontwikkeling en dat vind ik zó leuk.


Ik heb normaal gesproken altijd een neutrale kleur nagellak op, maar als ik dan mijn nagels weer eens fel rood lak is dat gewoon leuk. – Net zoals rode lippenstift. Al heb ik “mijn” kleur rood nog steeds niet gevonden, dus met rode lippen zie je me (nog) niet. – Recepten uitproberen en er je eigen verrassende draai aangeven. – Het doen van krachttraining missen. – Onverwachts op donderdagavond naar Den Bosch afreizen. Heerlijk uiteten, wijn, fijne gesprekken, goed gezelschap <3 – Met Hegi wandelen op het strand. – Met ondergaande zon, nog beter. – Mijn lieve neefje van ruim 1 jaar die sinds vorige week loopt, de kleine held. – Havermoutcake door mijn moeder gebakken. – Een lange to do-list helemaal afstrepen. – Pakketjes met de post. – ‘s Avonds laat met een kop thee en een goed boek in bed gaan liggen lezen. – En dan op de achtergrond de regen die op het raam tikt.

Zover mijn week, mijn favorieten. Op naar een vrije, nog lege week waar ik naar uit kijk om te vullen. 

ANNEAU1989 Okt III

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *