My month: September 2015

ANNEAU1989 september 2014Ik zoek mijn laatste maandoverzicht op en zie mezelf zes maanden terug in de tijd gaan, oops. Afgelopen maanden is het er niet van gekomen om trouw elke een maand een overzicht te maken en dat terwijl ik het juist altijd leuk vond om terug te kijken. Even weer nagaan wat ik allemaal heb gedaan en de highlights er uit halen. Dus ik ga weer een poging doen. Zo sprak ik in maart nog over de lente die mocht komen, nu hebben de eerste herfstdagen zich al gemeld. Autumn is here. September was there.

ANNEAU1989 sept II

Augustus eindigde met een weekend vol vriendinnen, good food & wine en nog meer gezelligheid. Van goede gesprekken, naar slechte grappen en van een ochtendje door koude, vieze, natte, donkere grotten kruipen, naar warm worden in de zon op het terras. Of beter nog: spelen met water in een mini zwembadje; grote meisjes worden weer even klein. Was echt een enorm fijn weekendje weg zo aan het einde van de zomer.

Het weekend erop zagen we elkaar weer tijdens het vieren van mijn verjaardag. Ook mijn vriend had vrienden uitgenodigd en daarnaast kwam ook familie gezellig over de vloer, wat zorgde voor een huis vol. Liefde voor avonden zoals deze waar ik in eerste instantie stress heb om de boodschappen en of iedereen wel met een hapje & drankje in zijn hand staat, om het vervolgens compleet los te laten en te genieten van iedereen om mee heen.

Vrijdag vierde ik mijn verjaardag, zaterdag was ik lazy, zondag liep ik de Tilburg Ten Miles. Precies zoals een goed weekend hoort te zijn, met een feestje, sporten en quality time met vrienden, familie en mijn vriend. Ik probeer elk weekend te vullen met deze ingrediënten, omdat deze voor mij de ultieme combinatie zijn van ontspanning.

Van weekendinvullingen naar doordeweeks, van de rustige zomervakantie naar steeds drukker wordende weken. Ik startte in september in een nieuw team en voel me helemaal op mijn plek. Mijn agenda vulde zich met afspraken en mijn hoofd vult zich met kennis. Ik heb het gevoel nog dagelijks te leren en dat daagt me ontzettend uit. Mogelijkheden die ik aangrijp en ruimte die ik in vul om me verder te ontwikkelen. En als er iets me energie geeft, is dat het wel.

Van een spontaan idee, naar een boeking de dag erop. Soms moet je niet te lang wikken en wegen, maar kijken in mogelijkheden. Het was mogelijk om last-minute nog even naar de zon te vliegen, dus dat deed ik. Vier dagen Italië voelden aan als een week en dat kan ik iedereen echt enorm aanraden.

September was de maand dat het hardlopen weer vanzelf ging. Ik bouwde de km’s op, liep vrij gemakkelijk twee keer 16K en bereidde me voor op weer een halve marathon binnenkort. In de zomer sportte ik ook veel, maar deed ik van alles wat. Van kitesurfen, tot workouts in de sportschool, tot runs van 5 tot 10K. Nu focus ik me weer met name op het hardlopen en dat voelt op dit moment meer dan goed.

Heb ik alles gehad? Vast niet, maar om deze blogpost niet nog onsamenhangender te maken was dit mijn september. Soms chaotisch volle dagen, soms dagen waarin ik veel tijd achter mijn laptop besteedde. Voor werk, voor ANNEAU1989, voor dingen die in de categorie vallen to be continued. Net zoals mijn besluit tot de studie sportpsychology – mental coach. Enorm veel zin in oktober om veel verder vorm te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *