Blog: Update

Ger_byLauraBausch14
Op mijn Instagram misschien wel actiever dan ooit tevoren, op het blog even een break. Al voelt het niet zo. Behind the scenes ipv on the internet, bijna dagelijks ben ermee ik bezig. Een update wat betreft ANNEAU1989.com en dingen die ik wil dat komen gaan.

Afgelopen weken waren mijn vriend en ik samen vrij. We bleven bewust thuis en vulden onze dagen met last minute dingen die we wilden doen. Een kitesurfcursus? Check. We stapten in de auto, reden naar het strand en werden verliefd op een nieuwe sport die we nog niet eerder hadden beoefend. Even koffie drinken in de stad? We bleven er tot en met de avond en keken er le Tour de France met speciaal biertjes en bestelden er sushi. Een stormachtige zaterdag? Na een avondje borrelen met vrienden op de Parade geen probleem om binnen te blijven. Met een goed boek, laptop op schoot voor nieuwe reisplannen en onafgebroken LP’s draaien kwam ik de dag prima door. Evenals alle andere dagen. Stuk voor stuk gevuld met activiteiten die me energie, een open mind en ruimte voor ideeën gaven.

En met name dat laatste is de reden voor een stilte op het blog. Het voelt als een stapje terug, om vervolgens weer twee stappen vooruit te zetten. Ik heb geen andere ideeën voor ANNEAU1989.com, maar wel nieuwe. Al is dit nog niets meer dan enkel uitgesproken. Naar mezelf, maar inmiddels ook naar anderen waardoor het begint te leven. Een onzeker gevoel, al verdwijnt dat als ik denk aan het enthousiasme wat vrij komt. Ik vertel en blijf gaan. Van grote lijnen naar kleinere details. Het gaat vanzelf, zit in me en levert me meer energie op dan dat het me kost. En de (vrije) tijd die het me kost? Die vergeet ik. Omdat ik doe wat ik leuk vind en dat is iets wat ik echt iedereen kan aanraden.

Het liefst druk ik op Enter en is alles er zoals ik in gedachten heb. Maar helaas. Als alles zo makkelijk was, zijn dromen geen dromen meer. Het enige wat ik kan doen is alvast een klein begin maken en dat zie ik bij deze. Nog geen verandering, maar wel een druk op Enter om deze blogpost online te zetten met een uitleg voor de ontwikkeling die gaande is, komen gaat en vervolgd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *