FriYAY Favorites

ANNEAU1989 Curacao CIk ging onbewust even “offline” en vulde mijn lege agenda met last-minute ideeën. Zo ging ik bijna elke ochtend een rondje hardlopen, bracht ik uren op terrassen door, bestudeerde ik veel verschillende menukaarten en nog meer verschillende hapjes, ontdekte ik (voor mij) nog onbekende leuke plekken in bewolkt Utrecht en zonnig Amsterdam, keek ik de Tour de France in de stad, fantaseerde ik over later en maakte sommige dingen concreet voor nu, liet ik dingen los en pakte ik dingen op en was ik weer eens te laat om alles om de gevoelige plaat vast te leggen voor Instagrammable foto’s. Even geen social media en dat voelde heel OK. Ik liet dingen los en dat is misschien nog wel mijn meest favoriete gevoel deze week, doen wat me happy maakt.

Running, wielrennen & kitesurfen 
Bijna elke ochtend ging ik deze week een rondje hardlopen. Samen met Hegi zodat hij zijn energie kwijt kon en ik rustig wakker werd van het rare zomerweer. De ene keer was het fris en regenachtig, nu schijnt de zon en voelt het al warm. Een beetje wind, maar wel een stralend zonnetje en een fijne temperatuur, perfect weer voor de dingen die ik wil gaan doen komende week. Eindelijk weer eens wielrennen in Limburg, berg op, berg af. En volgende week iets compleet nieuws! Ik ga drie dagen kitesurfen; hoe cool.

Italia
Vorige week ontstond het idee en inmiddels staan de tickets in mijn mailbox. Zo snel kan het soms gaan. Geen maanden van de te voren fantaseren, maar een idee direct concreet maken. En zo ga ik begin september vier dagen enorm genieten in Italië. Nog wat zonnestralen meepakken voor de herfst zich laat zien en vier dagen mezelf non-stop laten genieten van de Italiaanse keuken.

Quality time
Ik kan goed alleen zijn en vul dan mijn tijd in met dingen die ik wil doen. Achter mijn laptop, werk, bloggen, de Startersacademie of gewoon met de krant of een boek op schoot. Ik geef het liefst tijd een invulling die me gelukkig maakt. Aangezien ik van de week bewust mijn tijd eens anders in wilde delen bracht ik veel door met familie, vriendinnen en mijn vriend. Gezellig koffie drinken, uitgebreid lunchen, uitwaaien op het strand, meerdere keren uiteten en borrelen zowel buiten de deur, als thuis op de bank met verse kaasjes. Life is good.

Festival
Morgen eindelijk weer eens een dagje dansen! Ook dit was een last-minute besluit toen een vriendin vorige week met het idee kwam. En daar zei ik geen nee op. Zo zie ik voor me dat ik morgen heerlijk de hele dag in het zonnetje sta, zonnebril op en non-stop een glimlach van geluk op mijn gezicht heb.

Had ik al gezegd dat een paar vrije dagen in eigen land meer dan fijn zijn? #aanrader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *