FriYAY Favorites

ANNEAU1989 Juli IIVoor 7u 7K hardlopen, na regen komt zonneschijn en andersom, werken met zicht op vakantie, dates in Amsterdam met inspiring people week na week en verse kersen & aardbeien. Ik had een fijne week met de volgende favorieten.

Brainstorm
Met een notitieboekje in mijn hand, een kop koffie naast me en mijn kat op schoot, deuren naar het balkon wagenwijd open en de lucht langzaam roze zien kleuren. Zo zat ik afgelopen week een keer een ‘s avonds op bed. Ik schreef alles op wat in me op kwam. Van simpele steekwoorden, tot een uitgebreidere beschrijving. Simpel, maar een aanrader om een keer te doen.

Werk, wonen & workouts
De lange zomerdagen maken de dagen voor mijn gevoel veel langer. ‘s Ochtends als ik wakker word is het al licht en als ik ‘s avonds eigenlijk op de bank wil ploffen, motiveer ik mezelf om in het zonnetje wat nog schijnt te gaan hardlopen. De combi van een full time job met sporten voelt niet als een opgave, maar als een way of life. Daar komt wonen alleen nog wel bij. Samenwonen, boodschappen, stofzuigen, Hegi uitlaten. Ook dat kost tijd. Zeker als ik mijn agenda vul met afspraken. Soms merk ik dat het even zoeken is, al gaat het steeds beter. Niet alles moet nu, morgen is er ook een dag.

Zomerfruit
Laatst reed ik van werk naar huis en kwam ik langs een tentje langs de weg waar ze verse kersen en aardbeien verkochten. Voor ik het wist was ik er voorbij, maar ik besloot om te draaien. Ik zette mijn auto langs de kant en kocht een bakje kersen en aardbeien. Heerlijk bourgondisch en echt, dat zijn de lekkerste. Zoveel beter dan de massa productie die je vindt in de supermarkten. Ik at de halve bakjes onderweg in de auto al leeg, om vervolgens thuis de lekkerste ontbijtjes en tussendoortjes te maken met kwark en noten als favoriet.

Holiday
Ik kan me herinneren dat ik soms de dagen aftelde tot een vakantie. Met name tijdens het studeren waren die laatste weken vol tentamens en deadlines altijd een killer. Nu tijdens mijn baan heb ik dit gevoel niet. Ik ben pas sinds enkele maanden on my new job en kijk elke week uit naar de week die komen gaat. Ik leer enorm veel, vind mijn weg en voel me steeds meer op mijn plek. Love my job en de mogelijkheden die ik er (door) krijg. Maar mij hoor je zeker niet zeggen dat ik geen vakantie wil. Ik zeg YAY, I will enjoy my holiday!

Meer FriYAY Favorites:

  • FriYAY – Over to do’s, zomer en festivalproof.
  • FriYAY – Over homemade sushi, sauna en tips uit tijdschriften.
  • FriYAY – Over reizen met vriendinnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *