Pasta: zalm & avocado

Pasta zalm avocado ANNEAU1989
Er zijn ongetwijfeld pasta’s die er lekkerder uit zien, maar of ze ook beter smaken is de vraag. Deze easy pasta met slechts vijf ingrediënten is super lekker en in no-time te maken. Handig als je voor of na je rondje hardlopen even snel wat koolhydraten wilt eten.

Wat heb je nodig:
– Pasta Penne
– Avocado
– Zalmsnippers (zelf gesneden of een kant en klaar bakje)
– Bosuitjes
– Crème fraîche
– Peper & zout

Kook de pasta gaar. Snijd ondertussen de avocado, bosuitjes en zalm in stukjes. Als de pasta gaar is, giet je het water af. Schep één lepel crème fraîche door de pasta. Voeg vervolgens de stukjes avocado, bosuitjes en zalmsnippers toe en schep alles door elkaar. Leg op een bord, nog wat peper & zout erover; et voila. Serveer met een glas droge witte wijn of een glas water gezien je sportieve plannen en geniet ervan. Eet smakelijk!

Meer pasta recepten:
Italiaanse maaltijd salade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *