Fashion Favorite: ADIDAS Stan Smith

ANNA RIKE ADIDAS Stan SmithCollecting shoes because you don’t really need them, just because they’re different from the other you have.
Verstand van fashion, nee. Maar uren bladeren door de Vogue, ELLE & Harpers Bazaar, graag. Ik ben zo’n type die enorm kan genieten van fashion, maar zelf niet voorop loop in de nieuwste trends. Ik hoor mezelf vaak denken wauw, maar daar blijft het meestal bij. Ik stel mezelf dan ook niet de vraag wie mijn favoriete designer is en hoewel ik een zwak heb voor een uitgesproken stijl, ik kom vaak zelf met een basic kledingstuk thuis. Kleuren zijn niet aan mij besteed, ik houd van zwart, wit, blauw en grijs. Ik neem je graag mee naar mijn kijk op fashion, mijn favorieten en mijn must-have op het moment.

ANNA RIKE - Adidas Stan Smith I ANNA RIKE - Adidas Stan Smith III

Als ik een fashion blogger zou moeten noemen die mijn smaak raakt, is het ANNA RIKE. Zij omschrijft haar stijl als clean, feminine and simplistic en combineert basic kleuren met high heels of sneakers. Soms een felle kleur, maar altijd oog voor detail. Love it.

ANNA RIKE - Adidas ANNA RIKE - Adidas Stan Smith

Zo heb ik ook een zwak voor schoenen. Ik (net)werk graag op high heels, maar loop het liefst op sneakers. Of een combi van beide, zoals de Nike Dunk Sky High. Keer op keer verzin ik een goede reden waarom ik die nieuwe schoenen aan mijn collectie moet toevoegen. A girl can never have too many shoes. 

Mijn oog viel laatst op de ADIDAS Stan Smith. Ik zag meerdere keren deze schoenen al voorbij komen, maar was pas écht verliefd toen ik de witte ADIDAS Stan Smith met gum sole zag. Zoek maar op en wees gewaarschuwd. Ik bedenk me nog even een goede reden om ze aan mijn steedsgroterwordende sneaker collectie toe te voegen.

ANNA RIKE - Adidas Stan Smith II ANNA RIKE - Adidas Stan Smith V

Ph by ANNA RIKE.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *