Travel: Hi from Curaçao

Travel Curacao ANNEAU1989Wow, is het alweer een week geleden dat we werden verwelkomd op Curaçao? Wat gaat de tijd toch hard als je het ongelofelijk naar je zin hebt. Waar in Nederland de dag alweer half om is, is het hier nu 9.00u ‘s ochtends. Ik word wakker van de zon die door de open ramen naar binnen schijnt, gevolgd door een frisse zeewind die maakt dat de airco heerlijk uit kan blijven. Ik denk aan afgelopen week en voel me intens happy, vol nieuwe energie. Wat is zo’n week ontzettend fijn!

Elke avond bedachten we wat we de volgende dag wilden gaan doen, om dit vervolgens ‘s ochtends tijdens het ontbijt weer te wijzigen. Genieten stond elke dag bovenaan, gevolgd door toeren met een auto over het eiland en komen op de meest mooie plekken. Zeilen met een jacht op de Caribische Zee. Zwemmen en snorkelen in het helder azuurblauwe water. Om vervolgens op het strand te lezen, zonnen, slapen, cocktails te bestellen en de lekkerste sushi te eten, uren te kletsen en heel veel te lachen samen. Jaa, Curaçao bracht ons naar de mooiste stranden die nog mooier zijn dan foto’s je doen geloven. Naar verschillende restaurants waar je tijdens het dineren kunt genieten van de meest adembenemende zonsondergangen. Naar ons prachtige appartement wat zo fijn is dat we ons er in no-time thuis voelden. Het bracht ons een Caribische relaxt gevoel van don’t worry, be happy, dag in, dag uit. Onvergetelijk, kan ik je verzekeren.

Of ik er vervelend van ben dat onze week Curaçao er alweer op zit? Natuurlijk zou een dag extra hier heerlijk zijn. Maar naast kriebels in mijn buik van een nieuwe reis, krijg ik ook altijd weer een fijn gevoel als ik denk aan thuiskomen. Al geniet ik vandaag nog even heerlijk van een lange Caribische dag die voor me ligt. Tijd om onder de douchte te stappen en me klaar te maken van het ontbijt. In de zon, aan zee, op een prachtig paradijs.

Binnenkort een overload aan foto’s & tips van Curaçao en ook mijn marathon verslagen komen er aan.

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *