Marathon: (al) mijn trainingsweken

Trainingsweken Marathon ANNEAU1989
Elke week deelde ik in mijn trainingsweek mijn voortgang. Ik schreef over mijn trainingsschema, het aantal kilometers dat ik liep en hoe mijn trainingen gingen. Ups & downs. Haat & liefde verhoudingen. Enthousiasme en frustraties. Het trainen had alles in zich. En nog steeds, het hardlopen heeft alles in zich. Ik geef toe dat er momenten waren waarop ik mezelf moest motiveren. Kilometers die zwaar waren, die pijn deden, die koud, nat en vies waren. Momenten waarop ik mezelf afvroeg wat ik aan het doen was. Nee, het was niet altijd leuk. En toch, als ik kijk naar de foto’s wordt ik high. Runnershigh. Ze zeggen dat je verslaafd kunt worden aan hardlopen, ik noem het eerder verliefd. Hardlopen is iets bijzonders, iets fijns, iets relaxts, iets groots, iets vertrouwds en als je me zou vragen of ik nog weer eens voor een marathon in training zou gaan is mijn antwoord volmondig: ja.

Benieuwd hoeveel kilometer ik in totaal heb gemaakt tijdens al mijn trainingen voor de Rotterdam marathon? Vanaf november hier al mijn overzichten met kilometers. Ik zou zeggen: reken maar uit.

ANNEAU1989 dec IIII ANNEAU1989 Jan II ANNEAU1989 Jan III ANNEAU1989 maart IIII ANNEAU1989 Trainingsweek April I ANNEAU1989 trainingsweek dec I ANNEAU1989 trainingsweek dec II ANNEAU1989 trainingsweek dec III ANNEAU1989 Trainingsweek Feb I ANNEAU1989 trainingsweek Feb II ANNEAU1989 trainingsweek Feb III ANNEAU1989 Trainingsweek Feb IIII ANNEAU1989 trainingsweek Jan II ANNEAU1989 trainingsweek Jan III ANNEAU1989 Trainingsweek maart II ANNEAU1989 Trainingsweek Maart III ANNEAU1989 trainingsweek nov I ANNEAU1989 trainingsweek nov II ANNEAU1989 trainingsweek nov III

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *