My Month: Maart 2015

ANNEAU1989 Maart overzicht
Met de klok een uurtje vooruit is het echt lente, al voelt die nog ver weg met de storm die over ons land raasde. Misschien was maart qua weer dan nog niet zo mooi, een fijne maand was het wel. Mijn master-titel in ontvangst nemen, beginnen bij mijn nieuwe job, regelmaat waardoor elk weekend vrij (gevuld) was en zo ook de vrije avonden doordeweeks die vaak buiten de deur werden besteed door leuke afspraken.

Februari eindigde met een ontspanning uit een escaperoom. Zaterdagavond hadden we een etentje met familie staan. Dat we nog iets gingen doen, wist ik wel, maar wat, bleef een vraag. Tot het moment dat we een lege kelder in werden gestuurd, de deur op slot ging en het aan ons de taak was om de sleutel te vinden om te ontspannen. Een echte aanrader als je van een spannende activiteit houdt waar een beetje goede samenwerking wel vereist is.

Maart was de maand waarop ik mocht starten bij mijn nieuwe baan. Inwerken, (in)lezen, mee kijken, leren, om vervolgens in het diepte te springen en zelf aan te slag te gaan. Iets nieuws is altijd spannend. Het is wennen, het vergt tijd en energie om dingen je eigen te maken en een pad te bewandelen die je nog niet kent. Maar oh, wat is het leuk. Elke dag opnieuw wakker worden en benieuwd zijn wat de dag me gaat brengen, wat ik weer ga leren. Het kost energie, maar geeft me zoveel energie terug.

Naast mijn nieuwe baan kreeg ik ook het nieuws dat ik mag starten bij de Startersacademie. Als jonge ondernemer kritisch kijken naar je onderneming en ook hierin heel veel leren. Ontwikkelen, verbeteren en groeien. Op dit moment focus ik mij op mijn nieuwe baan en werk ik in mijn vrije tijd aan deze ontwikkeling. Een drukke combi, maar wel eentje die goed bij me past. Ik merk namelijk dat die drukte me aanzet tot focussen. Richten op de dingen die me gelukkig maken, waar ik energie van krijg en waar ik dus meer van moet/wil doen.

Net zoals het hardlopen. Ik moe(s)t best wennen aan de regelmaat. Elke ochtend vroeg op en pas tegen het eind van de middag weer thuis. Om vervolgens nog de druk te voelen om te gaan trainen. Ja, ik ervaar het hardlopen met momenten als een druk, maar het zet me wel aan om te gaan. Ik kom thuis, kleed me zo snel mogelijk om en trek de deur achter me dicht. Het kost me wat motivatie, maar als ik nog geen 10min buiten aan het hardlopen ben voel ik niets dan voldoening. De werkdag met al zijn nieuwe indrukken achter je laten en nieuwe energie opdoen. Hoe moe ik van te voren ook was, hoe fit ik me weer voel bij thuiskomst na het hardlopen. Al moet ik wel toegeven dat ik blij ben dat de echt lange duurlopen er op zitten.

Wat bracht maart me nog meer? Vrijdagmiddagborrels met vriendinnen. Roparun meetings en voorbereidingen in volle gang. Zo ook de voorbereidingen voor een weekendje Sevilla met vriendinnen. Verjaardagen vieren en missen door dubbele afspraken. Een dagje Rotterdam met familie, een avondje Rotterdam met mijn vriend en PUMA IGNITE Rotterdam, om ook maar met Rotterdam te eindigen. Ik zie je over week weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *