Travel: Ik ga naar Curaçao en neem mee …

Neem mee ANNEAU1989 IVMet het steeds warmer wordende lentezonnetje neemt het verlangen naar meer zon langzaam aan toe. Komt dat even goed uit, want over vier weken heb ik weer een fijne reis naar de zon in het vooruitzicht. Ruim een week ultiem relaxen. Handdoek, snorkelspullen en strandtas in de kofferbak van de auto en rondtoeren maar. De mooiste plekken van Curaçao opzoeken om vervolgens op de verlate strandjes ons plekje te zoeken en te genieten van zon, zee & strand. Boekje lezen, slapen, zwemmen, zonnen om vervolgens ergens heerlijk te eten, cocktails te bestellen tijdens happy hour en wellicht een dansje te wagen als mijn benen weer hersteld zijn van de marathon. Curaçao, ik kan niet wachten. Ik pak mijn koffer alvast in en dit neem ik mee.

Neem mee ANNEAU1989 I Neem mee ANNEAU1989 II Neem mee ANNEAU1989 III
Shoes
Aangezien ik twee dagen na het (uit)lopen van de marathon in het vliegtuig stap lijken me comfy schoenen geen overbodige luxe. Mijn all time favorite witte all stars gaan mee en een paar Havaianas niet te vergeten. Geen ultiem zomergevoel zonder teenslippers aan je voeten.

Water
Er zullen ongetwijfeld andere drankjes besteld worden, maar een koude dorstlessende fles water voor tussendoor is onmisbaar in mijn (strand)tas.

Strandtas
Vorig jaar kocht ik op Kroatië al een grote stro/rieten hoed en een matchende tas mag daarbij eigenlijk niet ontbreken. Het liefst een grote variant waar alles tot en met een tweepersoons strandhanddoek in kan. Nog even naar op zoek in de stad, iemand toevallig tips?

Kleding
Ik verwacht dat ik vele uren doorbreng in mijn bikini, maar mijn koffers zal voor de rest gevuld worden met leuke setjes kleding. Op oa NIKKIE vond ik deze palmtree top en zwarte jumpsuit en was direct verkocht. Classy en heerlijk zomers. Maar ook de top van Adidas staat op mijn inpaklijst voor de sportieve look. Ripped denim jeans eronder en ready. <3

Sunglasses
Twee jaar terug kocht ik m’n Ray-Ban en als er ook maar een zonnestraal te vinden is, gaat ie op. Aangezien ik verwacht dat de zon zich op Curaçao nonstop laat zien, kan je mij vinden achter m’n zonnebril. OK, misschien dat ik hem tijdens het snorkelen even in ruil.

Eau de toilette
Als ik dit luchtje al ruik, waan ik me weg naar de zomer.

Notebook
Standaard in mijn tas. Handtas of strandtas het maakt niet uit. Als ik ideeën heb, hotspots, tips of must-visits die ik ontdek of zelf wil bezoeken of things to do die me te binnen schieten, dan pak ik altijd mijn notitieboekje en schrijf ze op. Nu laat ik de things to do op Curaçao voor wat ze waard zijn, maar een week ultiem relaxen en genieten geeft vaak wel nieuwe ideeën & energie en dan is mijn notebook het eerste waar ik deze in kwijt kan.

Last but not least: Bikini
Zoals al eerder genoemd, waarschijnlijk het kledingstuk wat het meest gedragen gaat worden en daarmee ook de reden dat er meerdere setjes mee moeten. Het liefst nog een nieuw paar. Het setje op de foto is geen bikini, maar wel prachtige lingerie van Stella mc Cartney. Een zwarte bikini met nude-kleurige accenten, ik ben er altijd nog naar op zoek.

Wat zit er in jouw (strand)tas? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *