Inspiring people: Nikkie Plessen

Nikkie VOGUE ISommige mensen inspireren. Ook al sluit hun vakgebied niet direct aan op je eigen interesses, op een bepaalde manier geïnspireerd worden kan altijd. Nikkie Plessen, bekend als actrice, presentatrice en owner van fashionlabel NIKKIE heeft zo’n inspiratie-factor. Haar huis, zoals je ooit in Vogue hebt kunnen bekijken, is prachtig. Haar looks in haar eigen ontworpen kleding, nog mooier. En haar ambities & succes, een voorbeeld.

ANNEAU1989 Nikkie II

Fashion
Her fashion collection reflects her personal feminine, sexy and edgy style. It is Nikkie Plessen’s eye for detail which makes every NIKKIE collection strong, elegant and distinctly Dutch. – NIKKIE.com

Bekijk haar collectie en het valt je op dat vele looks stoer, maar ook elegant zijn. Het ene moment bikerboots, het andere moment high heels. Evenals het dragen van een rok of jurkje, wat ze afwisselt met een strak leren broek. En waar ik al eens eerder noemde dat ik een zwak heb voor shirts & sweaters met print/tekst, lijkt NIKKIE in deze kledingwens te voorzien. Jaa, vele items van haar nieuwe collectie staan weer op de wishlist.

ANNEAU1989 Nikkie I

Home
Een paar Vogue’s terug verscheen er een interview met Nikkie in en van haar huis. Jaa, dat ze oog voor stijl heeft blijkt niet alleen in haar eigen fashion label, maar ook in de inrichting van haar huis. Ik wacht nog steeds tot ik in mijn Funda-feed ook een keer een dergelijk mooi optrekje voorbij zie komen, maar tevergeefs. Al laat mijn bankrekening het ook niet toe, ben ik bang. Afijn, wegdromen kan altijd. Droom mee met de foto’s genomen in haar huis, geplaatst in Vogue magazine.

Nikkie Plessen Living Vogue II Nikkie Plessen Living Vogue III Nikkie Plessen Living Vogue I

Succes
Sindskort blogt ze voor Vogue over het runnen van haar succesvolle internationale fashionlabel NIKKIE. Ze schrijft over hoe het begon, hoe haar dagen eruit zien, waar haar ambities liggen, hoe ze het gezinsleven met haar job combineert en hoe ze zorgt dat ze succesvol is en blijft. Get inspired, ook al is haar leven niet te vergelijken met dat van een doorsnee burger.

Wie inspireert jou en waarom? 

Nikkie
Foto’s afkomstig van NIKKIE.nl & Vogue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *