Utrecht: Blackbird Coffee & Vintage

IMG_0357Utrecht, een stad die me blijft verrassen. Keer op keer ontdek ik nieuwe hotspots, zo ook Blackbird Coffee & Vintage. Man, wat is dit een heerlijke spot om te zitten, kletsen, werken, kijken, kopen; what you want to do.

IMG_0353 IMG_0354 IMG_0355
IMG_0358
Met bovenstaand een bord op straat word je aandacht gewekt. Vervolgens kijk je naar binnen en dan kan je niet anders dan even binnenstappen. De combinatie van coffee, vintage & bikes is bijzonder (leuk) en daarom de moeite waard voor een bezoek. Neem er plaats in een van de relaxte banken of aan een tafeltje op een vintage stoel en kijk er rustig rond. Er hangen vintage fietsen aan de muur, er staat een kast met verschillend servies en er staan verschillende tafels en stoelen, niets is er gelijk. En het interieur blijft ook niet gelijk, want (bijna) alles is er te koop. Het kan dus goed zijn dat het interieur een volgende keer als je er weer komt anders is.

De speelse sfeer maakt dat er een heerlijk relaxte sfeer hangt. Worden verwelkomt als je je bestelling doet met een oprechte vriendelijke glimlach, rustige muziek op de achtergrond en verschillende relaxte zithoeken waar je plaats kunt nemen maken dat je je op je gemak voelt. Bestel een koffie (met bijv amandelmelk, tip!) of thee (met bijv citroen, gember of munt, wederom een aanrader) en check de menukaart. Je kunt er ontbijten met croissants of yoghurt met muesli of ga voor een tosti als lunch met een plakje bananenchococake toe.

Kortom, een fijne hotspot waar je naast een heerlijke kop koffie kunt relaxen, kunt werken, kunt kijken en ook kunt kopen. Een aanrader, zeker als je van (coffee &) vintage houdt.

Blackbird Coffee & Vintage
Oudegracht 222, Utrecht
Dinsdag – Zaterdag 10.00u – 18.00u

IMG_0356
IMG_0359

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *