Utrecht: Salad Co

IMG_0301Nog niet heel lang is Utrecht weer een healthy hotspot rijker: Salad Co. De naam zegt het al: (h)eerlijke salades in overvloed. Maar dat niet alleen! Heb je zin in een healthy maaltijd, maar geen zin om zelf iets klaar te maken? Ga langs Salad Co en scoor een menu’tje met een biologische soep als voorgerecht en een salade of wrap als hoofdgerecht. Nog plek voor een nagerecht? De (glutenvrije) brownie of cheesecake is zeker aan te raden, al bevatten deze natuurlijk niet de 100% healthy-factor. Bij Salad Co ben je van een verantwoorde, verse, biologische maaltijd verzekerd. Yes, this healthy hotspot is awesome!

IMG_0304 IMG_0300

De kernwaarden van Salad Co bestaan uit duurzaam, authentiek, impact en het beste voor iedereen. Wat daar mee bedoeld wordt? Keep it simple, verantwoord en proef de beste, puurste ingrediënten die er zijn. Die combinatie maakt dat ze uniek zijn in hun concept, dat ze de eerste saladebar in Utrecht zijn en dat ze ruimte creëren om hun passie voor écht eten kwijt te kunnen. Zoals een van hun slogans luidt: “Prikkel je zintuigen, proef nieuwe smaken en ontmoet gelijkgestemde mensen.” Gezond leven willen we allemaal, het ook echt doen, dat lukt (nog) niet iedereen. Wellicht wel als je Salad Co ontdekt, want dan vervang je (hopelijk) snel je fastfood (happy)meal voor een healthy meal to go.

Vorige week liep ik over Neude en zag in de verte Salad Co liggen. Ik wist dat ie er was, maar nog niet eerder had ik de mogelijkheid gezien om even binnen te lopen. Deze hotspot wilde ik ontdekken, want alleen de naam al trekt mijn naam. Ik dacht “ik ga even langs”, maar dit werd al snel ruim een uur. Een blik op de kaart en ik was enorm enthousiast! Heel veel health, vriendelijk personeel en een rustige fijne plek midden in hartje Utrecht. Het meenemen van je maaltijd lijkt het gebruikelijkste, al staat er binnen een grote, mooie eettafel waar je rustig kunt gaan zitten. En dat deed ik. Ik kletste en met de werknemers, hoorde over de start en het succes van Salad & co en werd verrast. Loop bij Salad Co voor een healthy maaltijd naar binnen, en je komt enorm happy naar buiten. Lovin it.

Salad Co
Lange Jansstraat 6 (vlakbij Neude), Utrecht
7 dagen per week geopend

IMG_0305 IMG_0308

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *