My pictures: Januari 2015

ANNEAU1989 Januari 2015Januari, een maand die voorbij is gevlogen. Al hoor ik mezelf dat elke maand weer opnieuw zeggen. Het is niet de tijd die vliegt, het zijn de leuke dingen in mijn agenda die zorgen dat de dagen om zijn voor ik er erg in heb. Jaa januari, je had alles in je, van ups tot downs, van een traan tot instant happiness. Op naar februari, maar niet voor ik een nog even terugkijk: hierbij een overload aan foto’s.

ANNEAU1989 01-01

Aan het begin van het jaar aan (nieuwjaars)borrels geen gebrek en & I love it. Samen proosten op mooie plannen voor een nieuw jaar, met de liefste mensen om je heen.

ANNEAU1989 dec IIIIV ANNEAU1989 01-02

De eerste zondag van januari deed ik mee met de Halve van Westvoorne en de zondag daarop liep ik 20K in Rotterdam met een trainingsloop. De eerste km-killers van 2015 zijn een feit en daarmee ook de eerste échte duurlopen voor de Rotterdam Marathon.

ANNEAU1989 01-03

Woensdags bezocht ik het bloggersevent op de Vakantiebeurs, waar ik overspoelt raakte door reiskriebels. En dat kwam goed uit, want de volgende dag stapte ik in het vliegtuig richting Barcolona. Drie dagen ultiem citytrippen.

ANNEAU1989 Barcelona Pictures III ANNEAU1989 Barcelona Pictures IIX ANNEAU1989 Barcelona Pictures IIXX

Lees hier de blogposts die ik schreef over Barcelona. Van tips om er hard te lopen, tot must-visit healthy hotspot.

ANNEAU1989 01-04
Had ik al eens gezegd dat ik van een sportieve look houd? Bij deze.

ANNEAU1989 01-06

Zo’n avond dat je thuis komt van werk, elkaar aankijkt en tegelijkertijd zegt: “Zullen we sushi bestellen?” <3 Het antwoord werd nog geen uur later bezorgd. Zo, zo, zoo lekker.

ANNEAU1989 01-05 ANNEAU1989 01-07

Van sneeuw, naar vooruitkijken naar zon, zee & strand. Afgelopen maand boekten we tickets naar Curaçao en oh, wat kijk ik daar naar uit. Al moet ik wel zeggen dat ik de sneeuw (met zon!) ook heerlijk vind, zeker tijdens de wandelingen met Hegi. Jaa januari, je was mooi. Op naar februari. Op naar de lente?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *