Favorites: Werkplek Inspiratie

ANNEAU1989 Office Inspiration
Ik vind altijd wel een moment om even achter mijn laptop te kruipen om nieuwe ideeën uit te werken of om op zoek te gaan naar inspiratie. Inspiratie, om vervolgens te bruisen van enthousiasme en ermee aan de slag te gaan. Werk & hobby in één, op een dag en een moment dat het mij uitkomt. Maakt niet uit waar, in de stad, on the road, of gewoon thuis op mijn eigen werkplek. Een werkplek die bestaat uit een heerlijk open ruimte boven de woonkamer met een enorm groot bureau. Nee, qua plek en ruimte niets te klagen, maar het interieur wil ik nog fijner maken. Ik ging op zoek naar inspiratie voor een (nieuwe) werkplek. Voor hier thuis of in een ander huis, dat is nog even de vraag, maar na het zien van deze overload foto’s aan nieuwe ideeën geen gebrek.

Eenigwonen I Eenigwonen II Eenigwonen III Eenigwonen IIIC Interiorjunkie I Interiorjunkie IC Interiorjunkie ICI Interiorjunkie ICIIInteriorjunkie III Interiorjunkie IIO Interiorjunkie IV Interiorjunkie IX Interiorjunkie IXI Interiorjunkie IXII Wooninspiratie.nu I Wooninspiratie.nu IC Wooninspiratie.nu II Wooninspiratie.nu IIB Wooninspiratie.nu IIBL Wooninspiratie.nu III Wooninspiratie.nu IIU

Photos by: Eénig Wonen, Interior Junkie & Wooninspiratie

1 Comment

  • Ik ben nu ook heel erg aan het zoeken naar werkplek inspiratie. Ik ga thuis mijn extra kamer helemaal ombouwen tot kantoor, dus dit soort posts kan ik goed gebruiken, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *