Favorites: Shirts & Sweaters – Modemusthaves.com

ANNEAU1989 Modemusthaves ShirtsIk heb een liefde voor witte, licht grijze of zwarte shirts & sweaters. Het liefst met print. Regelmatig sta ik met een shirt in mijn handen en probeer ik mezelf ervan te overtuigen dat ik er nog niet genoeg van in mijn kast heb liggen. Zo ook met sweaters. Afgelopen herfst had ik een goede reden met de komende “kou” om nieuwe in te slaan en kwam met drie nieuwe thuis. Maar genoeg? Nee, nooit. De combinatie is namelijk eindeloos, en zo ook mijn liefde ervoor. Hierbij mijn favoriete shirts & swaeters van ModeMusthaves.com, welke je een sportieve look kunnen geven.

ANNEAU1989 Modemusthaves Shirts II ANNEAU1989 Modemusthaves Shirts IModeMusthaves heeft items waar je in kunt sporten, maar die je ook gewoon kunt dragen. Trek je een shirt met een tight eronder aan, dan is het duidelijk dat je gaat sporten. Maar trek je een andere keer onder hetzelfde shirt een black coated jeans, dan heb je je look voor een late night out te pakken.

ANNEAU1989 Modemusthaves Shirts Youre The Designer

Waar mijn oog op viel is het shirt you’re the designer. Het is aan jou om je eigen shirt te ontwerpen met een naam & nummer. Binnen no-time had ik twee ontwerpen in mijn winkelmandje zitten en besefte ik me dat mijn stapeltje shirts weer ietsje groter gaat worden. Ik ging voor een zwarte & witte, al is de oranje variant ook zeker een musthave als je kijkt naar de vele momenten dat we onze Nederlandse topsporters mogen aanmoedigen. Check ModeMusthaves.com voor (mijn) favoriete shirts & sweaters en klik meteen even door naar de sportitems. Nieuwe motivatie om (in) te gaan sporten gegarandeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *