My Pictures: Barcelona

ANNEAU1989 Barcelona Pictures IAls je me op Instagram volgt is het je wellicht niet onopgemerkt gebleven dat ik me in Barcelona bevond. Drie dagen lang citytrippen stond op de planning en man oh man wat heb ik genoten! Het gevoel wat reizen teweeg brengt. Iets met instant happiness wat je aan alle kanten uitstraalt: non-stop een glimlach op je gezicht, onuitputtelijke energie en continu een gelukzalig gevoel. Jaa, elk weekend mag zich op deze manier vullen, als je het mij vraagt. Maar helaas, back to reality, back to bloggin. Het moment dat ik deze blogpost type bevind ik me om precies te zijn 5u op Nederlandse bodem. Grote kop thee staat naast me, camera, iPhone en laptop voor me en ik waan me weer even terug: three days Barcelona in pictures.

ANNEAU1989 Barcelona Pictures II ANNEAU1989 Barcelona Pictures III ANNEAU1989 Barcelona Pictures IIX ANNEAU1989 Barcelona Pictures IIXX

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *