December #2014

ANNEAU1989 December 2014Kerst, NYE, een lazy 1 januari, het is allemaal alweer achter de rug. Afgelopen maand was druk (as always in december), maar ontzettend leuk. Veel momenten met familie en vrienden, veel hardloopkilometers en een aantal inspirerende bijeenkomsten zoals de Masterclass Ondernemen van Annic van Wonderen en Meet-Up met Ambitieuze Meisjes wat ervoor zorgde dat ik mooie plannen op papier zette voor 2015. Maar eerst nog even terugkijken naar afgelopen maand, zoals ik dat elke maand in #2014 deed. Hierbij een terugblik naar december #2014.

Geen surprises, wel cadeautjes en een gedicht. Er zijn jaren geweest dat Sinterklaas ons huis voorbij reed, maar dit jaar stond er weer een Sinterklaasavond op de planning. Samen eten, om vervolgens van de eettafel door te rollen naar de bank voor de open haard. Een spelletje erbij en de gezelligheid is aan. Toevallig had elk gedicht een persoonlijke terugblik op diens afgelopen jaar, wat de avond naast veel gezelligheid, ook mooie herinneringen bracht.

Hetzelfde weekend liep ik ook de Bruggenloop. ‘s Ochtends stond de laatste puppycursus nog op de planning en ‘s middags reisde ik af naar Rotterdam. Het weer was alles behalve fijn, maar de sfeer deed dat alles vergeten. Samen met het Losse Veter team gesponsord door CEP sportswear deed ik mee wat zo goed samen beviel, dat we zeiden meerdere wedstrijden gezamenlijk te gaan lopen. Het enthousiasme en de motivatie van een team, zeker in combinatie met de sfeer tijdens een hardloopevenement; ja, ik kan het iedereen aanraden! Een dosis sportieve energie gegarandeerd.

Het dispuut wat ik samen met vriendinnen tijdens mijn studententijd heb opgericht was “jarig” en dat werd gevierd met een uitgebreid diner, (veel) wijn en tussendoor de antwoorden van een enquête die we eerder moesten invullen. De details blijven inside ;-) maar oh wat was dit een mooie avond.

Ik nam deel aan de Masterclass Ondernemen van Annic van Wonderen en een paar dagen later was ik aanwezig bij de Meet-Up met Ambitieuze Meisjes. Keer op keer merk ik dat het bezoeken van events en borrels me heel veel geeft. Netwerken is “werken” en daardoor zo ontzettend waardevol. Nieuwe contacten die niet alleen inspireren, maar ook luisteren, delen en enthousiasmeren. Lieve mensen, vrouwen, meiden, ga zoveel mogelijk contacten aan, laat je gezicht zien, open je mond en vraag, praat, luister, denk mee en je wordt een meer dan gelukkig mens. Althans, dat gevoel krijg ik van inspirerende bijeenkomsten. 

Ik werd enorm verrast door een lieve vriendin die me een filmpje toestuurde met de opdracht om mijn spullen te pakken. OK, maar wat staat me te wachten dan? Het bleek een wellness avond te zijn, waarin we alle tijd vonden voor relaxen en urenlang kletsen over alles wat ons bezig houdt. Man oh man, wat heb ik genoten!

Kerst, tijd voor familie. Ondanks dat ik voor, tijdens en na kerst mocht werken, kan ik niet anders dan zeggen dat ik heb genoten van de vrije momenten. Zeker omdat ik zicht had op een weekje vrij rondom NYE, waarin ook vriendlief vrij bleek te zijn. Uitslapen, lekker ontbijten, om vervolgens te kijken wat we overdag wilden gaan doen. Er waren dagen die we buiten de deur vulden, maar er waren ook dagen dat we binnen bleven. Heel relaxt de hele dag in pyjama rondlopen en alle tijd kunnen nemen voor blog, tijdschriften, krant, series en een mooie film.

Zo, dat was december, dat was de laatste maand van 2014. Een uitgebreidere (en tevens de laatste) terugblik naar 2014 vind je hier, maar nu tijd om vooruit te kijken naar een jaar wat voor me ligt. Tijd voor 2015!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *