This makes me smile

Ger_byLauraBausch02Nog een week en de dagen worden weer (langzaam) langer. Ik kan niet wachten, ook al geniet ik van de extra sfeer die het donker ook met zich mee brengt. Ik verslind liters heerlijk verschillende smaken thee, doe ‘s avonds kaarsen aan, bewonder tijdens het wandelen met Hegi hoe de een zijn tuin nog meer met kerstlampjes verlicht dan de ander en fantaseer over een interieur make-over om het huis nog “warmer” te maken. Ondanks dat de winter en koude, donkere dagen niet mijn favoriet zijn geniet ik ervan en denk ik bewust aan de dingen die me een glimlach geven en schreef ze op: een blogje met things that makes me smile.

– Nieuwe (reis en werk)plannen & ideeën. Genieten van het feit dat ze in me opkomen en ik er vervolgens uren mee bezig kan zijn om ze uit te denken.
– Na een aantal enorm drukke weken, had ik het deze week iets rustiger op mijn werk en kon ik mijn vrije dagen heerlijk besteden aan dingen die waren blijven liggen. Ik werkte thuis wat achterstallig werk weg, oefende met mijn nieuwe camera, liep rond in mijn Uggs (ugly, I don’t care), bladerde door tijdschriften, maakte schoon zodat het huis heerlijk fris rook en had nog steeds tijd over. Klinkt misschien gek, maar soms vliegen dagen voor mijn gevoel voorbij en soms besteed ik dagen zo goed dat ze heerlijk lang aanvoelen. Donderdag was zo’n dag en oh, wat kan ik van die productiviteit genieten.
– ‘s Ochtends 17km hardlopen en ‘s middags even de stad in voor een afspraak bij de Smoothie Company. Ik verliet de winkel met een large green juice met extra whey (tip: ideale eiwitbron voor sporters) in mijn hand. Nog even de stad in en ja ik kon het niet laten, ik shopte oa een nieuw vest waar ik in een ogenopslag op verliefd werd. Zo’n nieuwe aankoop die je een glimlach geeft als je eraan denkt.
– Mijn verslagen van de Rotterdam Marathon. Ik lees ze met meer dan een glimlach op mijn gezicht, want was dat een bijzondere ervaring. Pijn, emoties, grenzen, een enorm gevoel van trots, alles komt aanbod. Ik heb mijn marathon in vier delen opgeschreven, je vindt ze hier: start – 10km, 10km – 21km, 21km – 30km, 30km – finish.
– Vanmiddag met vriendinnen onze Dies vieren van mijn dispuut. Borrelen, dineren, kletsen, gezelligheid. <3
– Een dagje thuis, écht thuis zijn. Lunchen met mams. Hegi die zich in no-time ook in een ander huis heel thuis voelt. Samen wandelen door de stad waar ik opgroeide. Thuis opwarmen met thee én verse oliebollen, mmm. Mijn kleine neefje weer op schoot hebben en enorm trots zijn dat ie het zo goed doet. Fantaseren over plannen voor 2015. Terwijl het buiten stormt, binnen genieten van erwtensoep. Oude foto’s bekijken van reizen naar Spanje, Italië, Thailand en outdoorvakanties in de Alpen. Ja, heerlijk zo’n dag thuis.
– In januari naar Barcelona, baby. Tickets & hotels zijn geboekt, nu op zoek naar tips to visit. Ideas, anyone?
– Een masterclass ondernemen; benieuwd naar het verhaal en boek van Annic van Wonderen.
– Niet alleen nieuwe wijnen uitproberen, maar ook nieuwe kaasjes willen proeven. Vorige week zaterdag bezocht ik voor het eerst Kazerij Stalenhoef (Twijnstraat 67, Utrecht). Neus dicht, maar zeker een aanrader en walhalla als je van kaasjes houdt.
– Vervolgens genieten van een glas rode wijn bij cafë de Poort en beseffen dat Utrecht voelt als thuis.
– Nieuwe interieurplannen. #excited
– Terugblikken op 2014, omdat ik daar door Ambitieuze Meisjes voor werd gevraagd en beseffen dat 2014 echt een prachtig jaar was. Op naar 2015, maar eerst nog komende fijne feestweken, looking forward!

What makes you smile? 

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *