Smoothie Company: Wakame bread for lunch

IMG_1550
Ik had vrijdag 5 december enigszins wat last van Sinterklaas-stress en nam me voor dat volgend jaar anders te doen. Wat echter wel hetzelfde mag blijven is de lunch. Tussen het rennen en vliegen van bureautafel voor het gedicht tot de winkels in de stad door, lunchte ik bij de Smoothie Company. Zij lanceerde namelijk vorig week een nieuw concept: het Wakame broodje. Een heerlijk gezond, exclusief broodje voor en in samenwerking met Smoothie Company.

IMG_1547

Naast verschillende vers gemaakte smoothies & juices speelt Smoothie Company in op de vraag voor een gezonde lunch: het Wakame broodje. Dit biologische tarwebroodje is gemaakt van biologische ingrediënten, (zout) zeewater en zeewier met een zilte smaak (Wakame) en gedoopt in sesamzaad. De natuurlijk, biologische ingrediënten en het lage gehalte aan zout (0,6%) maakt dat het broodje heel gezond is. Bakkerij “Lekker Brood” is de enige die deze bijzondere broodjes bakt en daarom zijn de Wakame-broodjes bij de Smoothie Company dan ook exclusief voor en in samenwerking met Smoothie Company.

Afgelopen vrijdag maakte ik mijn keuze voor het Wakame “hummus” broodje. Het broodje en de hummus vormen de basis, maar it’s up to you hoe je het broodje verder belegd wilt krijgen. Van spinazie, tot komkommer, paprika, ui, tomaat, etc. Je krijgt zelf de mogelijkheid om het broodje zo lekker mogelijk te laten beleggen. Beetje peper en zout erover; Et voila!

Hoe voller je broodje belegd wordt, hoe groter de kans dat er iets tussenuit valt. Echter, daar heeft Smoothie Company iets op gevonden. Je krijgt het broodje mee in een puntzakje, waardoor je makkelijk het broodje in de ene kant kunt houden, en je in je andere hand nog ruimte over houd voor een smoothie of juice om je lunch compleet te maken.

Smoothie Company Utrecht
Lange Elisabethstraat 4

IMG_0040

IMG_0033

IMG_0036

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *