Mijn trainingsweek

ANNEAU1989 trainingsweek nov II
Deze week trainde ik in plaats van drie keer, maar twee keer. En daar heb ik alle vrede mee, aangezien ik twee hele goede trainingen had deze week. Met een 12km na een lange werkdag en een heerlijke 14km op mijn vrije dag, valt er over het km-totaal niets te klagen. Het voelt alsof ik weer terug ben van weggeweest. Het voelt alsof ik back on business ben.

Woensdag 12km
Ondanks dat om 5.30u de wekker ging, ik werkte van 7.30u tot 15.30u en ik er ook nog een dagelijkse reistijd van 2u bij op moet tellen, kwam ik met genoeg energie thuis om nog te gaan hardlopen. Hup, snel omkleden, hardloopschoenen aan en gaan. Wat een 10km rondje moest worden, werd 12km. Het ging zo lekker dat ik er een kleine lus aan vast plakte, omdat ik de drive voelde om een grens te verleggen. Het “standaard” 10km rondje is mooi, maar dat lusje extra maakte de run nog net iets mooier. Omdat ik aan het eind van de middag liep, had ik een knalgeel reflectie hesje aangetrokken en bevestigde ik een knipperend licht om mijn arm. Safety first nu de dagen weer korter worden.

Vrijdag 14km
Waar ik ‘s ochtends nog wat afspraken had staan, hield ik de middag vrij om te gaan hardlopen. En aangezien het prachtig weer was, kostte het me geen enkele moeite om te gaan. Ik wilde een lange duurloop gaan doen, maar vond het ook okee als ik het bij 10km hield. Ik liet het van het moment afhangen, maar aangezien het weer zo goed was (hallo strakblauwe lucht) liep ik heerlijk een kleine anderhalf uur. Ik ging om 15.30u lopen, wat betekende dat ik een ondergaande zon tegemoet liep. Qua tijdstip zeker een aanrader, want ik was voor het donker thuis, maar genoot wel van een prachtige zonsondergang.

Op naar een nieuwe week. Op naar meer km’s.
Hoe was jouw trainingsweek? 

4 Comments

  • Ha Annemieke, damn wat ben je goed bezig! Mijn trainingen zitten echt in de slop, het lukt me maar niet mezelf een schop onder de kont te geven en er weer voor te gaan. Ondertussen komen de kilo’s er maar bij ;-) Oke, genoeg zielig gedaan ;-) je inspireert me wel, ik wil ook weer genieten van het lopen! Morgen ga ik weer!

    • Ja, het gaat echt weer vanzelf en merk dat het me ook weer enorm veel energie oplevert. Probeer er niet teveel mee bezig te zijn. Ik zat een tijd terug ook in een “hardloop”dipje, dus als ik eruit kan komen, kan jij het ook. Bij mij hielp het om weer klein te beginnen. Regelmatig korte afstanden, en dan langzaam de intensiteit en km’s opbouwen. Succes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *