Utrecht: Smoothie Company

IMG_0279
Als ik ergens van houd is het neerstrijken op een terras of warm binnen aan een tafeltje bij het raam. Kop koffie erbij en uren kletsen met goed gezelschap, om vervolgens mijn weg weer voort te zetten door de stad op zoek naar de boodschap waar ik voor kwam. Laatst had ik hier alleen geen tijd voor. Ik liep door de stad, vinkte mijn boodschappenlijstje af en wilde weer op weg naar huis, totdat ik op de volgende healthy hotspot stuitte: de Smoothie Company. Geen coffee to go, maar een smoothie or juice to go. Yes, please!

IMG_9736
Laatst las ik een artikel in het NRC met de cover “man eet sla”. Dat ging niet direct over de smoothie company, maar wel over het feit dat healthy hotspots hip and happening zijn. Niet alleen vrouwen ontbijten tegenwoordig met een groene smoothie of scoren een salade als lunch, ook mannen zijn fan. Het wordt steeds normaler om bewust(er) op je voeding te letten, hoe mooi is dat?!

De smoothie company sluit daar feilloos op aan. Geen coffee to go, maar een smoothie or juice to go. De witte beker laat niet direct zien welke felle kleur je hebt besteld, maar als je slurpt aan je rietje maak je iedereen om je heen jaloers. Van groen tot geel, van paars tot rood. De smoothies zijn er in de mooiste kleuren, de een met nog meer ingrediënten, dan de ander. En allemaal, stuk voor stuk, heel gezond. Ik ben een enorme fan, want soms heb je door tijdgebrek gewoon niet de zin en tijd om je sinaasappels zelf uit te persen, toch?

De Smoothie Company zit gevestigd aan de Lange Elisabethstraat 4, Utrecht
Maan-, dins- en woensdag: 09.30u – 18.00u
Donderdag: 09.30u – 21.00u
Vrijdag & zaterdag: 09.30u – 18.00u
Zondag: 11.00u – 18.00u
http://www.smoothiecompany.nl/

In Rotterdam, Amsterdam Noord, Den Haag en Hilversum vind je ook Smoothie Company.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *