Vrij zijn

Thuis of in een ander land. Samen of alleen. Basic of luxe. Op een bekende plek of op nieuw avontuur. Tijdens een vakantie ben je vrij. Vrij om te gaan en staan waar jij wilt. Elke dag weer gezegend zijn met uren die je zelf een invulling mag geven. En weten dat ook al doe je “niets”, het meer dan een waardevolle vakantiebesteding is. Even geen agenda. Geen afspraken. Geen werk en geen studie. Het voelt ergens nog een beetje onwennig, maar ik ben vrij. Ik heb vakantie!

Vandaag staat dan ook in het teken van vakantie voorbereidingen. Mijn laatste to do lijstje afwerken om aan het eind van de dag de deur achter ons dicht te trekken. De auto in en gas erop. Samen op nieuw avontuur. Op naar een nieuw land, een nieuwe cultuur en een nieuwe ontdekking. Een mini road-trip door Europa, met als (hoofd)bestemmingen Kroatië en Slovenië.

Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar de nieuwe plekken die ik weer mag gaan ontdekken. Ik ben heel enthousiast als ik me bedenk dat ik weer nieuwe ervaringen op mag gaan doen. En bovenal, ik ben enorm gelukkig om het feit dat ik deze mogelijkheid heb.

Het is tijd voor vakantie en wauw, wat heb ik hier zin in! Ik ga genieten en ik wens jou hetzelfde toe!

Every day is a gift that you can’t give or take back… so make sure you use it wisely! 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *