Hotel in Parijs: Villa Bellagio

Wil je hardlopen in Parijs? Doen! Lees hier over mijn hardloop avontuur. Op zoek naar een goede lunch? Ook al is deze hotspot misschien niet heel healthy, de lunch die in deze blog is beschreven is, is wel heel lekker! En als je ‘s avonds de dag wilt afsluiten met een goed glas wijn en een overheerlijk kaasplankje dan verwijs ik je naar de hotspot in deze blog. Een betere afsluiter van de dag is er niet.

Maar ook niet onbelangrijk, waar vind ik een fijn bed in een goed hotel? Mijn advies: slaap in Villa Bellagio!

Villa Bellagio is een klein, betaalbaar hotel in het centrum van Parijs. Het hotel heeft geen eigen parkeerplaats. Aangezien we met de auto waren, moesten we dus in de buurt op zoek naar parkeergelegenheid. Deze vonden we in Rue du Buisson, waar we de auto voor 22euro per dag konden parkeren. Niet goedkoop, maar als je het vergelijkt met de gebruikelijke prijs van 30 a 35 euro per dag, viel dit mee. Vanaf de parkeerplaats was het een kleine 10min. lopen naar het hotel.

Bij binnenkomst werden we verwelkomt door een aardige receptioniste. Inchecken was in no time gebeurd en de receptioniste gaf ons direct een stadsplattegrond en uitleg voor het reizen met de metro. Deze receptioniste sprak goed Engels, maar de dag erop zat er een vrouw die min of meer weigerde Engels te praten. Iets wat je in Parijs meer ziet.

De algemene ruimte is erg mooi. In het hotel bevind zich een grote bar met daar tegenover een gezellige ruimte met tafels en stoelen. Daarnaast is er een relaxte bank en zijn er twee interessante hangende design stoelen aanwezig. Tijdens ons verblijf was het in de algemene ruimte alleen met het ontbijt druk, maar dat neemt niet weg dat de mogelijkheid om aan de bar gezellig een drankje te doen, niet aanwezig is.

De slaapkamers zijn goed. Schone kamers, fijne bedden en een grote regendouche in een badkamer zie je niet vaak. Daarnaast zie je dat er aandacht is besteed aan kleine details. Zilveren kussentjes op het bed ter decoratie bijvoorbeeld. Verder had de kamer een strak design, witte muren met zwarte details zoals een grote spiegel en bij elkaar passende lampen.

Kortom, zoek je een (modern) hotel in het centrum van Parijs? Villa Bellagio is een goede optie. Voor 2 nachten (2 personen) betaal je 192 euro. Enig minpuntje is dat het hotel geen lift heeft. Voor ons geen probleem, maar op het moment dat je iets minder goed te been bent, kan dit wat lastig zijn.

Adres: 9 Rue Moret, 11th arr. Bastille, Paris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *