Fijne dingen


Maandag. Het begin van een nieuwe, mooie week. Komende week staat weer in het teken van mijn scriptie. Misschien iets minder fijn, maar er zijn genoeg dingen die het scriptie-leed een beetje kunnen verzachten. Ik heb ze eens op een rijtje gezet, een lijst met fijne dingen. Kijk mee.

 • Aardbeien en een blokje dark chocolate op warme havermout. De chocola smelt en dat in combinatie met verse aardbeien: Do I need to say more?
 • Koffie tijdens het studeren, want koffie = pauze en pauze = koffie. En beide geven nieuwe energie.
 • Spontaan om 16.00u ‘s middags gaan borrelen in de stad. Perfecte study-break.
 • Verjaardagen. Lieve familie en vrienden. Gezelligheid.
 • Een weekendje naar Gent met vriendinnen. Een villa van een huis. Tapas & wijntjes. 30seconds tot diep in de nacht. Uitgebreid lunchen op het terras in de zon. Belgische biertjes in de Dulle Griet. Veel (bij)kletsen en de tijd vergeten. Zondagochtend 5km hardlopen. ‘s Middags home-made high tea-en. Ja, drie dagen hele fijne dagen.
 • Een weerbericht die weer een goede weersvoorspelling. Na regen komt zonneschijn!
 • Je bewust worden van vriendschappen die heel bijzonder zijn. Een vriendschap die is ontstaan op de basisschool en nog steeds aanwezig is. Wat heb ik genoten van afgelopen weekend. Dansen op Soenda, ongeplande slumber party, ontbijten op het balkon en ‘s middags even chillen in het park.
 • Wakker worden door de zon die door de gordijnen heen prikt. Vervolgens de balkondeuren open slaan en op het balkon uitgebreid ontbijten. Croissants, jus d’orange, koffie en een vers gekookt eitje. Nee, er staat niet altijd havermout op het menu.
 • #30yogadays. 10 á 20min zen-heid. Nooit geweten dat yoga zo fijn is.
 • Een lieve vriendin die 8 maanden heeft gereisd weer verwelkomen. Ik houd mijn vrijdagmiddag weer voor je vrij: #vrijdagmiddagborrel <3
 • Nieuwe wielrenschoenen: laat die 145km maar komen.
 • Concrete(re) vakantie plannen.
 • Nog twee weken tot drie dagen Parijs. Can’t wait.
 • Afgelopen weekend. Soenda. Waar het vorig weekend nog regende, stonden we nu de hele dag in de zon te dansen. Wat heb ik genoten.
Ja, fijne dingen zijn er genoeg. Terug naar de scriptie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *